Depressziós vagyok, vagy valami más bajom van? Évek óta nem értem magam, de ez egyre rosszabb, sokszor elviselhetetlen a létezés.
most olvasom a kommented... nem kell neki írni, ez semmi:D
161 centi 51 kiló? én kb 168 vagyok és 55 kiló, oszt nagyon vékony vagyok... mondjuk én is eszek sokat, ha valami jó kaja van:D:D de gyors az anyagcserém nem tudok elhízni....
viszont neked se kéne aggódni, az lóf_sz, hidd el, inkább soványnak tűnik így, mint túlsúlynak:)
Ilyenkor kicsit megnyugodok, hogy nem csak én érzek így. A vagdosást tökéletesen megértem, én is csinálom. Bár nem akarom, mert elég rossz rejtegetni, de a combomon nem látják. A semmi vagyok érzés megint ugyanaz. Kitűnő tanuló vagyok általános óta, 12-es vagyok egy 5 éves suliban.
Én sem látom, hogy valami is jobb lehetne, én is ugyanúgy kövérnek érzem magam, és ha kicsivel is többet eszek legszívesebben megtépném magam. Néha meg is teszem.
Na ezt most csak azért írtam, hogy lásd, nem vagy egyedül. Ha szeretnél, akkor írj privit és beszélgethetünk. Nem mondom, hogy tudni fogok segíteni, mert én is ugyanolyan elcseszett vagyok, de néha az is segít, ha van valaki, akiről tudod, hogy megért és nem csak mondja, hogy 'ne vagdoss, semmire nem mész vele'.
Engem anyuék elvittek egy pszichiáterhez, még nagyon semmit nem tudok mondani, mert csak egyszer voltam. Talán neked is lehetne segítséget kérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!