Depressziós vagyok, vagy valami más bajom van? Évek óta nem értem magam, de ez egyre rosszabb, sokszor elviselhetetlen a létezés.
Nos, én ugyan fiatalabb vagyok nálad néhány évvel, de teljességgel át tudom érezni, amit írtál. Nincsenek normális barátaim, és tudom, hogy úgysem fog sikerülni elérni az életben, amit akarok. Nem azért, mert nem lennék képes rá, hanem azért, mert a körülmények soha nem lesznek olyanok. Mondjuk néha azt sem tudom, mit akarok. Sokszor nekem is kínszenvedés létezni, mert egyszerűen nem látom értelmét, semmi sincs, ami miatt tényleg úgy érezném, hogy érdemes szembenéznem ezzel a kegyetlen világgal. Egyébként én is jó tanuló vagyok, ha minden igaz, tehetségem is van. De ezek nem nagyon vidítanak fel, ami azt illeti. A külsőmmel sem vagyok megelégedve amúgy, hozzád hasonlóan kövérnek tartom magam, és nálad nehezebb vagyok, szóval számomra a te alakod még így látatlanban is egy álom. Ennek ellenére nem mondom azt, hogy hülye vagy, amiért nem vagy vele megelégedve, hiszen ilyen mélységű depressziónál ez normális.
Vagdosni nem vagdosom magam (egyszer kipróbáltam, de akkor sem vágtam magam véresre), ha ideges vagyok, a körmömmel vájkálom a bőrömet.
Nem tudom, minek írtam ezt le, biztosan csak untatlak vele. De jól esett, mert senkinek nem tudom elmondani úgy igazán, nem vesznek komolyan. Minden esetre neked minden jót kívánok, remélem, azért találsz majd valamit, ami visszaadja a boldogságod! Biztos van azért néhány dolog. Próbáld meg a jó oldalát nézni a dolgoknak, tudom, közhely, meg pont én mondom, de jobb tanácsot nem tudok adni, pedig nagyon-nagyon szeretnék neked segíteni. Ajánlom még, hogy keress fel egy pszichológust, hátha. Legyen szép napod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!