Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

ne haragudjatok, hogy furcsán fogalmazom. nem várom el hogy orvosok válaszoljanak, nem kérek bunkózást.

fiatal lány vagyok ,koromat nem mondom el, de 17 év alatti vagyok. 11 évesen megerőszakoltak újpesten, ekkor kezdődött ez a korszak , azóta tart. lényeg, hogy évek óta depressziós vagyok, néha kevésbé, néha egyre jobban. 1 éve pedig átment(?) pánikbetegségbe. nyár eleje óta öngyilkos szeretnék lenni, mert már fölöslegesnek érzem magam. ha megtenném, mindenképpen gyógyszerekkel, mert gyáva vagyok máshoz. ez mellett állandóan ha egyedül vagyok itthon, vagy akárhol, de egyedül érzem hogy valaki néz, általában ilyenkor alakulnak ki pánikrohamok.emlékezet kieséseim vannak elég durván.

ennek van valami "neve"? mint pl,amnézia, egyéb.

másik kérdésem, hogy vény nélkül nyugtatót lehet kapni? ha igen,milyen márkájút?

2013. szept. 24. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, figyelnek, az paranoia.

Voltál már orvosnál a panaszaiddal? El kellene menned. Gyógyszert pedig NE kezdj el magadtól szedni, csak ha orvos írta fel!!! Természetes nyugtató hatású készítményeket persze kipróbálhatsz, pl. a citromfű teát.

2013. szept. 24. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:
nem szeretnék dokihoz menni.:/ nemszeretném ,hogy apunak fogyjon mégjobban a pénztárcája.
2013. szept. 24. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak ingyenes dokik is.
2013. szept. 24. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, ingyeneshez is mehetsz. Először a háziorvosodhoz menj, ő biztos tud ajánlani valakit.
2013. szept. 24. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

A vény nélküli nyugtató sz.rt sem ér, még egy egész doboz sem hat semmit szinte. Próbáltam...

Azt nem tudom, mi a neve annak, ami benned van, de azt gondolom, hogy ez csak egyre rosszabb lesz neked és szólni kéne egy pszichológusnak. Apád pénztárcájával ne foglalkozz, ha az én lányom lennél akárhogy is segítenék neked!!!

2013. szept. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!