Tényleg bajom van?
1:Pár vágásba még nem halok bele
2:Főleg lelki okai vannak..:(
Szia!
Ez attól is függ miért csinálod ezt.
Pl. én ismerek egy olyan lányt aki azt mondta, hogy vagdossa magát mert teljesen ki van a szülei, osztálytársai miatt. Bekötött kézzel járkált hetekig, mert "állítólag" olyan mélyre vágott, hogy össze kellett varrni a csuklóját.Később, mikor levette, nem volt ott semmi. Nem látszott még heg sem, szóval csak azért csinálta, hogy figyeljenek rá. Semmit nem szóltam, próbáltam többet vele lenni figyelni rá és beszélgetni vele. Azóta semmi hasonló sztori nem volt.
Tényleg, miért jó az ha vagdosod magad?Ezt szeretném megérteni mert semmi jót nem látok benne akkor minek?
Nem tudom te is figyelemfelkeltés szempontjából csinálod, vagy valami más az oka, de ha úgy érzed akkor lehet, hogy nem árt meg, bár még sose voltam nem tudom mit csinálnak vagy használ-e.:)
Utolsó vagyok.
Jézusom...
Erről pedig nem ártana szólni valakinek.Még mindig szerelmes vagy? Azt kétlem.
Szólj valakinek mert ebből nagyobb problémád is lehet mint a vagdosás. :/ Sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!