Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves vagyok és még mindig...

16 éves vagyok és még mindig nincs adókártyám. Lesz ebből komolyabb bajom, vagy nem szüksége. És mikor küldik már ki. Egyáltalán kiküldik, vagy be kell menni érte?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem igénylitek meg?

Ha szakiskolába jársz akkor nyári gyakorlatra kapok pár forintot oda majd kell, meg munkához.

2013. jan. 28. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Neked kell (18 éves kor alatt szülővel együtt, ha jól tudom) igényelned. Nézd meg neten, hol van a NAV hozzátok legközelebb lévő fiókja/kirendeltsége. Oda menj el munkaidőben. Ki kell majd tölteni egy papírt, kifizetni talán 2000 Ft-ot (Vagy az első ingyenes? Nem tudom), és valamikor egyszer csak - akár hónapok múlva, írtó lassúak - megkapod a kártyádat.
2013. jan. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!