15 éves lányod elengednéd egy komolyabb szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 11:01
1/13 anonim válasza:
Nem, mert még túl fiatal. Majd később ha eljön az ideje akkor mehet. :)
2/13 anonim válasza:
Koncerte elengedem, de discóba sosem engedném!
3/13 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy komolyabb? Sok helyre például eleve csak 18 éven felül engednek be.
5/13 anonim válasza:
nem. azért, mert nem szórakozni akar, hanem csak ott akar lenni, ahol a "menők".
7/13 anonim válasza:
west balkán óta én 3x is meggondolnám.
8/13 anonim válasza:
Nem, inkább rendezzen otthon házibulit.
Koncertre is csak úgy ha elkisérném.
9/13 anonim válasza:
Aki a west balkánosat írta, az látszik mennyire jártas az éjszakai életben.
Azóta 3xszor jobban szűrik az egészet, és azért mert egyszer történt ilyen, egy életre álljon meg a világ? Akinek aznap meg kell halnia, az így is úgy is meghal.
10/13 anonim válasza:
Szerintem vannak olyan komoly 15 éves lányok, akiket elengedhetnek a szülei, mert úgy nevelték hogy megbízható, és okos is. Viszont nem csak a mi gyerekünkön múlhat hogyha baj éri, ezért én sem szívesen engedném el pl. discóba. És nagyon égető problémának érzem, hogy igénytelen szórakozási lehetőségek helyett ki kellene találni a fiataloknak olyan ismerkedésre alkalmas rendezvényeket, ahol normális körülmények között szórakozhatnának korabeli társaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!