Nem igazságtalanság, hogy egy hónap múlva lesz valaki 18 éves, és egyik szórakozóhelyre sem engedik be?
17.12
Ebben lehet hogy igazad van, de szerintem jobb lenne egy 16-os korhatár! Más színű karszalag, nem kaphatunk alkoholt, és ennyi.
A West-Balkános tragédiáról meg annyi a véleményem, hogy akár eltaposták őket, akár megölték őket, huszon-akárhány évesen is megtörténhet ez, sajnos. Persze lehet én gondolkodom rosszul.
Jó, hát én is azt mondom, hogy beengedhettek volna, de azért valahol csak meg kell húzni a határvonalat. Ha meg beengednek, akkor azok faragnak rá, akiknek megesett rajtad a szívük. És ha téged beengednek, mert egy hónap múlva már 18 leszel, akkor joggal mondhatja a 32 nap múlva 18 éves, hogy hát akkor már őt is, de akkor már azt is, aki 35 nap múlva lesz annyi, mert ugye az se sokkal később van, és akkor már azt is, aki két hónap múlva lesz 18 és így tovább. Hol lenne ennek a határa? Egy határvonal meghúzásakor mindig vannak olyanok, akik éppen majdnem a vonal másik oldalán vannak, ezzel nem lehet mit tenni.
Viszont az biztos, hogy úgy lenne korrekt, ha az ilyen szórakozóhelyek a honlapjukon feltüntetnék, hogy hány éves kortól lehet bemenni, hogy ne induljon már neki potyára az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!