1-2 hónap múlva betöltöm a 30at. Egy harminc éves nőnek milyen termékek tartoznak az alap bőrápoláshoz?
31 vagyok.
Este éjszakai krém, reggel nappali krém, garnier essentials ránctalanító mindkettő.
szemránckrémet használnom kéne már, de még nem vettem meg, mindig elfelejtem. Használok amúgy szemkörnyékápolót, de ez még csak sima korrektoros.
Arclemosó reggel este, én csak sima habzót használok, most éppen a reklámozott masszírozós garnier pure-t vettem meg.
Arcpakolás: iszappakolás hetente egyszer.
Szerintem kell éjszakai és nappali, ránctalanító hatással bíró krém, előbbinek szükségességét 28 éves korom körül tapasztaltam először, nagyon sokat számít! És szemránckrém.
utolsó (kozmetikus) milyen termékeket ajánlsz? a bőröm szerintem vegyes, mert a T-vonalban eléggé zsíros és a többi rész az arcomnak meg általában száraz..
az eddigi válaszolóknak meg köszönöm szépen, hogy iyen gyorsan válaszoltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!