Mi a franc bajom van mindig?! :/ 13/L
Figyelt kérdés
Mostanában talán túl érzékeny vagyok, mert néha úgy érzem elegem van mindenből, az életből, és kitörik belőlem a sírás.. Úgy érzem nekem semmi sem jön össze, és ráadásul közös szobám van a tesómmal, nincs magánéletem!! :'( Én ezt már nem bírom idegekkel. Ráadásul jövőre ballagok, és tökre parázok a gimitől is.. Mások örülnének a helyembe, de vhogy engem ez nem lelkesít annyira. Normális ez?! 13/L2013. aug. 20. 14:21
1/8 anonim válasza:
igen, tipikus tini zizi. Mint tudjuk a tini kor nem épp a kiegyensúlyozottságról, felhőtlen boldogságról hires. Ilyenek ezek a hormonok.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Egyszerűen nem értem mi van velem.. :/
2013. aug. 20. 14:29
4/8 anonim válasza:
csak annyi van veled hogy serdülsz. Sok változás zajlik be benned ezalatt és ez kihat a közérzetre. Ugyanilyen egy terhességnél is pl. Ezeknek mind hormonális oka van.
5/8 anonim válasza:
Ugyanolyan bolond(vicces értelemben) vagy,mint én voltam akkor XDDD Tragédiának fogod fel az életet,holott nagyon is jó életed van szerintem.
17/L
7/8 anonim válasza:
Én most 14 vagyok de tavaly én is ugyan ilyen voltam, mostmár viszont nem vagyok ilyen érzékeny, de az a hiper ézékenység lehet hogy azért van,mert hamarosan meg fog jönni, legalábbis én az első elött pár nappal majdnem mindenen elbőgtem magam.Amúgy meg nekem is közös szobám van a tesómmal, de mostmár nem zavar. És még nem parázz a gimitől, inkább élvezd ki ezt az utolsó évedet, de egy jó tanács, időben kezdj el felkészülni a felvételire, hogy majd jó suliba juss be. Ezt az egészet csak azért irtam le, hogy tudd nem vagy egyedül az ilyen érzésekkel és ez az álapot nem tart örökké. :) 14/L
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. :) Remélem idővel én is beletörődök abba, h közös szobám van a tesómmal. :/
2013. aug. 21. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!