Miért nem beszél a fiam mások előtt angolul? 18 éves a fiam, jó tanuló probléma mentes gyerek. Egy bajom van vele, hogy nem akar a tanóráján kívül angolul beszélni. Van valakinek tapasztalata hasonló problémával?
"szőke és ráadásul kék szemű"
Hitler is odáig lenne érte...
tapló poént félretéve na és, sok csajnak pont az őzikebarna szemek tetszenek.
amúgy nem kell erőltetni az angolul való csevegést.
de megpróbálhatod,hogy angolul szólsz hozzá és majd eldönti,hogy hogyan fog válaszolni
Ha nem muszáj én sem beszélek sem németül sem angolul, főleg ha mások hallják kívülről. Nem érzem magam biztosnak a nyelvekben, pedig van nyelvvizsgám, és amúgy az előző munkahelyemen 2 évig csak külföldiekkel foglalkoztam (nemzetközi szálloda) Megálltam a helyem, valahol nem kellene már aggódnom, de nem megy. Sőt be tudok görcsölni, ha valaki figyel, miközben beszélek...
A párom minden feszélyezettség nélkül beszél angolul akárhol, igaz ő a szlengtől kezdve mindent ért, elég könnyen vált egyik nyelvről a másikra, sőt állítólag nem beszél németül, mégis folyamatos mondatokkal kommunikál...van akinek van érzéke hozzá
18 évesen lehet kinövi , ilyenkor még az átlagnál is félénkebbek a fiúk/ lányok
Én nem nőttem ki:)
25/N
hidd el, ez nem biztos, hogy a felenksegen mulik... in kulfoldon elek, a nap nagy reszeben angolt hallok, eleg jol beszelek, de otthon mar se energiam, se kedvem nincs beszelni.
Regebben is, mikor tanultam angolt, az angolul beszeles csak a tanorara korlatozodott, pedig mindig jo voltam belole, tanulni se kellett, mert megertettem.
Nalam is volt magantanar, csak, hogy fejlodjek, de sosem gondolkoztam azon, hogy a szuleimmel angolul beszelnek...
Magyar vagyok, miert beszelnek magyarokkal angolul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!