Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitcsinaljak, szarmazhat...

Mitcsinaljak, szarmazhat belole bajom?

Figyelt kérdés
van egy fiu, nyolcadikos, sokszor szoktam latni,de mindig szomoru,nem is nagyon erdekli semmi. az elozo iskolajabol kirugtak..a baratnom vele volt egy darabig, de szakitottak, es altala megtudtam h drogozik,cigizik.elkezdtem vele jobanlenni, feszbukon beszeltunk, tok kozvetlen volt, erdeklodo, masokkal nem nagyon. elmondott mindent oszinten magarol, h miket tett eddig.. igazabol semmi ijesztobb dolog nincs. az nem jott szoba h drogozik..elmeseltem anyunak, elszoktam.. es mondta jolenne ha kerulnem mert arthatnekem.. de mar kezd bennem bizni. es emelett nagyon tetszik, a barataival nem lattam h rosszul bant volna, nem is nagy csajozos..:)) szerintetek mit tegyek?:S:SS feltem is!
2012. jan. 8. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy bajba kerülnél. Vigyázni kell magadra és ha megkínál bármivel akkor mondsz egy egyszerű "nemet"..
2012. jan. 8. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom:)! Igazabol en tobbet szeretnek tole mint baratsag..es ha van benne anyag..akkor kiszamithatatlan:S de remelem tudok neki segiteni..es idovel jobban megnyillik :)) mar alakul :)) koszi meg1x:D
2012. jan. 8. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jóban lesztek és lesz egy olyan tudod?! igazi! barátja akkor lehet hogy hagyja a drogot is. Ésszel de haverkodj vele. :) Hátha befolyásolhatod =)) Sok szerencsét.
2012. jan. 9. 18:23
 4/8 A kérdező kommentje:
havarjai, baratai van egy par, nagyon rendesek :DDD meg gitarozik is:) lehet h baratok leszunk, de felek h beleszeretek:SSS koszonom, remelem elsosorban a bizalom meg lesz!
2012. jan. 9. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyud épp azért félt, mert bele szeretsz és bele visz a rosszba, drogozásba, stb. És ha van benne és kiszámíthatatlan, akkor azért az már durva. Az unokatesómnak volt egy pasija (több évig), aki bepiált és jól agyon verte (többször is). Aztán egyszer az autóban annyira beleverte az unokahúgom fejét a műszerfalba, hogy kórházba kellett mennie. Többször volt kéz és láb zúzódása is. Nagyon nehezen tudta otthagyni a pasit. Egyrészt szerette, másrészt fél tőle. Amikor végre több évi szenvedés után ott tudta hagyni, akkor is még évekig rettegett a zaklatásoktól.
2012. jan. 26. 18:22
 6/8 A kérdező kommentje:
igen tudom h mikkel jarna, de annyira erdekel a fiu, es h mi viszi ra h ezt tegye magaval :S mert nem menozesbol csinalja.. de az okokrol nem kerdeztem, meg elkezdett hozzam ragaszkodni... amugy sajnalom ami a rokonoddal tortent :S
2012. jan. 26. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is van drogos ismerősöm és nyugi nem lesz bajod
2012. jan. 26. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
koszonom :DDD
2012. jan. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!