Sos! Mi bajom van ma reggel?
Figyelt kérdés
Kicsit meg vagyok ijedve, mert mikor csorgott az ebresztom felriadtam ra es megijedtem pedig ilyen meg sose volt. Es nagyon faradtab keltem ami mostanaban nem volt ram jellemzo, szinte sirni tudnek, hogy nem akarok suliba menni es ugy erzem erom sincs hozza. Meg a reggeli is alig ment le. Panikbeteg es szorongos vagyok de semmi ok nincs ami kivalthatna most? Viszont erzem h psziches a baj. Mi van velem? 15l2013. okt. 14. 06:20
1/5 A kérdező kommentje:
Ja es az agyam is tompa meg bambulok
2013. okt. 14. 06:22
2/5 anonim válasza:
Néha van így. Rosszul, azaz nem annyira mély alvás, hirtelen felébredés stb stb. Kb 30 perc mulva már jobb lesz. Am tudod mit tegyél? Egy laza torna, majd egy frissítő zuhany, de minimum hidegvizes arcmosás és aztán egy jó reggeli. Ez felfrissít.
3/5 anonim válasza:
Pedig ez egy jó nap lesz, hidd el :)
4/5 anonim válasza:
szerintem csak túl sok a fölösleges energiád. Aki akar az ugyis talál nmagában valamit. Nem kéne ennyit agyalni iylen dolgokon. A meglévő problémáidat pedig kezeltesd, lehet ezeken segiteni.
5/5 anonim válasza:
Nekem minden reggelem ilyen, szóval semmi komoly bajod nincs. Biztos később feküdtél le este, vagy fáradtabb voltál a megszokottnál, esetleg korábban keltél, és az alvásnak rossz szakaszában keltél fel.
Szerintem egy óra múlva már semmi bajod nem volt.
Én pl.: vacsorára van amikor megeszek három zsömlét, reggelente (ha korán kelek) egy felet eszek meg 10 perc alatt. Az is rosszul esik, ha valaki hozzám szól.
Kellemetlen egy állapot, de örüljél, hogy még csak most először tapasztaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!