Hétfőn fekszem be a kórházba pszichiátriára. Közölték, hogy reggel mikor bemegyek egyből vért vesznek. Miért? Drogteszt?
Figyelt kérdés
#drogteszt?
2013. júl. 26. 12:34
1/6 anonim válasza:
Egyszerű vérvizsgálat, ne foglalkozz vele, megnézik azzal hogy most milyen a vérképed mert ugye pszichiátrián agyon fognak tömni gyógyszerekkel, ott majdnem minden nap lesz vérvétel, erre készülj fel.
Barátnőm is agyon kínozták amikor benn volt, és mindenféle gyógyszerrel tömték a semmiért, mert egy kis depi miatt csináltak akkora ügyet.
Egyáltalán mi okból fekszel be? Mert lehet hogy ha most szedsz gyógyszert lehet azt vizsgálják hogy milyen kihatással van rád.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendkívüli szorongásos panaszaim vannak, 2 éve vagyok gyógyszerfüggő próbálok vele leállni. A piával is bajok vannak és életmódot szeretnék váltani és elhatároztam, hogy segítséget kérek. Dönthettem, hogy bejárok alkalomszerűen ambulánsan, vagy befekszem 8-10napra és megpróbálják kideríteni a félelmeim okát. Gyógyszerekkel nem engedem, hogy tömjenek, mert pont ezért megyek be, hogy végre megszabaduljak tőle. Kérdezték, hogy drogot fogyasztok-e... hát azt mondtam, hogy nem de 1-2 vidám cigi elfogyott úgy kb. 1,5 hete. Nem szeretnék ebből bajt... egyébként nem vagyok kábszeres, mármint az vagyok... legális kábszerfüggő vagyok... a rohadt gyógyszeripar gyártotta szemétre vagyok rákattanva és tönkre teszi az életemet. Se az alkohol se a fű nem okoz akkora gondot az életembe, mint ez a szar. Egyébként a füvezés ritka, de 1,5hete valahogy kapcsolatba kerültem vele ez miatt írtam ki a kérdést.
2013. júl. 26. 12:43
4/6 anonim válasza:
Mit szedsz és mennyit, ha szabad megkérdeznem? Mert én is gyógyszerfüggő vagyok.
5/6 anonim válasza:
Szerintem csak sima vérvétel lesz! Ami mindig a legelső, ha befekszel valahova!
6/6 anonim válasza:
Kérdező: minden kórházba kerüléskor elvégzik az alapvető vizsgálatokat, hogy legyen mihez hasonlítani majd a kezelés eredményeit. Mindenhol a laborral kezdenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!