Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikroham, bipo, és a megőrül...

Pánikroham, bipo, és a megőrüléstől való rettegés. Minden visszatért egy szempillantás alatt. Van kiút?

Figyelt kérdés

Nem tudom hová fordulhatnék, a szüleimet nem nagyon szeretném riogatni sem közeli hozzátartozókat már így is elég gond volt velem az elmúlt hónapokban. Ráadásul már sajnos nem vagyok gyerek (23), így illene segítség nélkül elindulnom valamerre de nem megy. Az elmúlt pár hónapom viszonylag csendes volt, voltak rossz hetek de többségében valahogyan összeszedtem maga.De megint jön ez a ..."időszak" és semmire sem vagyok képes.Elegem van, egyszerűen nem bírom ezt elviselni,főleg így hogy látok mindent kihullani amit nagy nehezen összekapartam az önálló életem során. A baj az is hogy nincs igazán pénzem pszichológust, pszichiátert fizetni, beutalóhoz pedig megint csak vidékre, az eredeti háziorvosomhoz kellene mennem. Valaki tud segíteni? Kihez lehetne fordulni?

válaszotokat köszönöm

2013. okt. 1. 13:28
 1/2 anonim válasza:

Szerintem merj segítséget kérni és felvállalni azt, hogy egyedül nem megy. Valamiért a pszichológiai problémákat az emberek nem fogadják el "normál" orvosi problémaként, te is azt írod, hogy illene megoldanod, pedig mondjuk a vakbeledet sem neked kell önállóan kivenned. Nem tudom, van-e Pesten olyan kórház vagy intézet, ami fogad területi illetékességen kívülről is. Próbáld meg esetleg a MÁV kórházat, én jártam ott (járóbeteg pszichológián), pedig nem oda tartozom.

Ebben az esetben nagyon fontos lehet a megfelelő gyógyszerezés, erre ügyelsz?

2013. okt. 1. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
amikor elköltöztem a szüleimtől úgy döntöttem, hogy megpróbálok gyógyszer mentesen megoldást találni...de már egy ideje rájöttem hogy ez nem volt túl jó ötlet.de akárhogy is próbálkozom elég sokszor ön veszélyessé válok egy gyenge pillanatban, felügyelet nélkül nem lehet gyógyszer a lakásban.Most altatót szedek mert hónapok óta nem tudok aludni normálisan, ettől sem de legalább mélyebben, a barátomat kértem meg hogy rejtse el....ennél többre nem kérhetem...félek mit fog gondolni rólam...
2013. okt. 1. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!