Hogyan bocsássam meg a barátnőmnek akit nagyon szeretek, hogy nem nekem adta a szüzességét?
Könyörögve kérlek adjatok nekem valami jó tanácsot, mert lassan beleőrülök ebbe.
Tehetetlen vagyok az érzés elleni, hiába tudom, hogy nem kéne éreznem, mert hülyeség.
Akkor is fáj és nem bírom a szerelem, a modern szemlélet és az otthon tanult elvek hármas háborúját.
Annak a szegény lánynak egyetlen bűne van veled szemben: az, hogy őszintén bevallotta, hogy már nem szűz!
Képzeld el, hogy most szűz lenne, ti ugyanígy szerelmesek lennétek egymásba és lefeküdnétek. Aztán, fél év vagy egy év múlva valamiért kihülne a kapcsolat és szétválnátok. Utána te mennyivel érnél többet a saját értékrended szerint, mint amennyire most ezt a lányt értékeled?! Túl kemény elveket képviselsz, így a saját boldogságod elé is akadályokat gördítesz! Nincs az a neveltetés, amit józan ésszel ne lehetne "felülírni".
16:16-nak: öröm olvasni a józan gondolataidat, egyet értek Veled.
A Kérdezőnek: ha már most ilyen probléma, akkor ez később csak fokozódni fog. Ahhoz hasonlítanám, mint, ha egy sebed lenne, amit eltakarsz, de közben nem gyógyítasz meg. Ne keresd a hibát , sem a környezetedben, sem a szerelmedben. Így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!