Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőmnek 1 hete vettem...

A barátnőmnek 1 hete vettem el a szüzességét és csak egy gumink volt, a dolog lényege hogy annyira jó volt a dolog hogy kétszer sültem el a gumiba és amikor kihuztam félig le volt csúszva:STeherbe eshetett?

Figyelt kérdés
A történet után 1 héttel telefonba mondta hogy reggel óta fájnak a mellei,másnap reggel is beszéltünk telefonon és közölte hogy ennyit még soha nem hányt.Sztem terhes.Egy hét elteltével jelentkezhetnek a terhesség tünetei??Vagy ez nem attól van?Lécci csak értelmes válaszokat írjatok.
2011. jún. 6. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet,a mellfeszülés OK, de a hányást korainak tartom.csináljatok egy tesztet,majd kiderül
2011. jún. 6. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy hét után a teszt sem mutatja ki... Ekkor talán a mellfeszülés még belefér, a hányás nem nagyon, mert nincs még hormon, ami kiváltó lenne. Lehet, beképzeli. Persze lehet, pár hét múlva már beképzeli, hanem tényleg baba lesz a dologban. Egy hét múlva teszteljetek, és még egyszer ilyen hülyeséget ne csináljatok, hogy kétszer egy gumiban, hacsak nem akartok gyereket. Utána kár sírni. Gondolom, nem haltatok volna bele, ha nem dupláztok.
2011. jún. 6. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, a ciklusa hanyadik napján volt? Elején? Közepén? Végén? Mikor kéne megjöjjön neki? Voltak-e peteérésre utaló jelek? Pl nyúlós váladék? Akkor jobban jósolgathatunk?

Lehet, hogy az idegességtől hány. De lehet terhes is.

2011. jún. 6. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy a ciklusa hanyadik napon van mert bármikor teherbe lehet esni főleg ha nem rendszeres.
2011. jún. 6. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Akár teherbe is eshetett, de ezek a jelek még biztosan nem arra utalnak. Ennyi idő alatt nem történhetett meg a beágyazódás sem. A hányás lehet pszichés is, vagy betegség velejárója, cicifeszülés meg talán attól van, hogy most fog megjönni neki a havi.

Kérdés, mikor jött meg neki utoljára, talán nem is volt aznap vagy a környéken peteérése, így kevesebb az esély a terhességre.

Szóval egyelőre nyugi. Ha nem jön meg neki, teszteljetek.

2011. jún. 6. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Simán terhes lehet,de a tünetei még nem lehetnek tőle.
2011. jún. 6. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogy lehet 2x elsülni 1 gumiba? kimostad és azt húztad vissza?

Egyébként terhes lehet, de tünetek még nem hiszem hogy attól lennének!!

2011. jún. 6. 22:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy pár nappal az aktus előtt jött meg neki.Az meg hogy hogyan lehet kétszer elsülni egy gumiba tök egyszerű,nem lankadt a dolog hanem mint a beton olyan kemény volt és még egy menet belefért,legalábbis igy gondoltuk,de belátom nagy hiba volt.A válaszokat köszönöm nagyon hasznosak voltak!
2011. jún. 7. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha az aktus előtt volt meg a barátnődnek, akkor nem hiszem hogy terhes lenne. Ha most nincs baba, és szerencsétek van, akkor legközelebb jobban vigyázzatok!! Vagy írasson fel a barátnőd fogamzásgátló gyógyszert.
2011. jún. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!