Hogyan bocsássam meg a barátnőmnek akit nagyon szeretek, hogy nem nekem adta a szüzességét?
Könyörögve kérlek adjatok nekem valami jó tanácsot, mert lassan beleőrülök ebbe.
Tehetetlen vagyok az érzés elleni, hiába tudom, hogy nem kéne éreznem, mert hülyeség.
Akkor is fáj és nem bírom a szerelem, a modern szemlélet és az otthon tanult elvek hármas háborúját.
Mar hogy erted ezt? Egyutt voltatok amikor felrek*rt? Vagy meg mielott osszejottetek mar nem volt szuz?
Mindket eset eleg vilagos szerintem.
1. eset rugd ki a csajt, mert megcsalt
2. eset rugd ki magadat vazze, normalis vagy?
Tudomásul kellene venned,hogy ma már kinevetik azt a lányt,aki nem szűzen megy férjhez.
Másodszor:a barátnőd,ha jól sejtem,nem a menyasszonyod,hanem a szeretőd.Ha megőrizte volna neked a szüzességét,akkor a jövendő férje "őrülhetne" meg miattad,mert neked adta a szüzességét.
Gondolkozz el ezen,vagy keress magadnak olyan lányt,aki még szűz,és csak azután fekszik le veled,ha már visszajöttetek az oltártól.
Mellesleg,gondolom neked sem ő az első nő az életedben.Akkor ő is jogosan sértődhetne meg rád.
70/N
Ismertétek egymást akkor?
Mert ha nem, akkor ő nem tudhatta, hogy majd jönni fogsz te később..ha tudja, lehet, hogy megvárja, de sajnos egyikünk sem tud így a jövőbe látni.
Fogadd el ezt, nem tudhatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!