Hogyan bocsássam meg a barátnőmnek akit nagyon szeretek, hogy nem nekem adta a szüzességét?
Könyörögve kérlek adjatok nekem valami jó tanácsot, mert lassan beleőrülök ebbe.
Tehetetlen vagyok az érzés elleni, hiába tudom, hogy nem kéne éreznem, mert hülyeség.
Akkor is fáj és nem bírom a szerelem, a modern szemlélet és az otthon tanult elvek hármas háborúját.
Hát, látszik, hogy nálad sem a lelki dolgokon alapul ez a kapcsolat...
Szerintem baj lehet veled ha az a legnagyobb problémád, hogy szűz volt-e a lány vagy sem... Talán te szűz voltál? Különben is, minek ez az egész felhajtás... Tiszta hülyeség... nemhogy örülnél, hogy van csajod -.-"
Ha meg olyan fontos neked a dolog, keríts egy kislányt, aki még szűz... mert manapság "divat" minden szembejövővel lefeküdni, már 13 évesen...
pff...
(L, 19)
Kedves, 10-25 00:03, vagy 19 /l!
Miért kéne örülnöm, hogy van csajom??? Akkora kincs ez vagy mi??? Bármennyi lehet, csak nem mindegy, hogy ki.
Ha pedig te divatból veszítetted el ésha még szimpatizálsz is ezzel, akkor nem sokkal különbözöl az állatoktól.
Ne haragudj, nem bántani akartalak, de ez kb. így van.
Ha meg neked örülnöd kell, hogy legyen valakid, akkor más a véleményem...
Kedves Kérdező!
Csak a lényeg nem derül ki a kérdésedből: hogy amikor "másnak adta a szüzességét", már együtt jártatok (ha igen, szakíts vele, mert egy ócska ribanc), vagy még nem ismertétek egymást. Ez utóbbi esetben viszont a saját lelkedben kell rendet tenned. A mai világban bizony nem várnak a fiatalok a házasságkötésig a szexszel, és mivel a házasság is - sajnos - egyre ritkább és egyre későbbre tolódik, ez érthető is. Ki a fene várna 30-35 éves koráig szűzen, vagy pl. élettársak nem is szexelhetnének? Ezt te sem gondolhatod komolyan...
Azért szerencsére sok fiatal meggondolja, hogy kivel fekszik le és nem 13-14 évesen (vagy még korábban!) az első szembe jövővel bújik ágyba. Ha érett kapcsolatban, meggondoltan vesztette el a szűzességét, nincs miért tűnődnöd, ettől még lehet nagyon rendes lány!
Abban igazad van, akárhány barátnőd lehet, de becsüld meg nagyon azt a keveset, aki nem fekszik le fűvel-fával.
Minden új kapcsolat új lappal indul. Ami elmúlt, elmúlt.
Tehát ismét szűz a barátnőd.
Ha piszkálod miatta, könnyen odébbáll, aztán újra tiszta lap, újra szűz....
A tehetetlen vagy azt jelenti, hogy impotens? Mert akkor tényleg gond van. Akkor az azt jelenti, félsz az összehasonlítástól. A másik esetleg jobb volt. De nem, mert most most van, és most te vagy helyzetben. Ha a nő már tudja, hogy jó neki, könnyebben megtanítja neked, hogyan szeres őt. Bízz magadban. Élj a jelenben, és élvezzétek az egymás által nyújtott örömöt.
Kedves Kérdező ! Az első éjszaka jogához pallos jog is társult. A földesúr kiváltságai voltak a jobbágyokkal szemben. Te nem vagy földesúr, a kedvesed nem jobbágy, ez pedig a XXI. század.
Ha viszont annyira kínoz ez a gondolat, hogy fizikailag szenvedsz tőle, akkor azt tanácsolom, minél előbb menj pszichiáterhez, mert mániává hatalmasodhat.
Kedves kérdező?
Ki vagy te, hogy bárkinek szüksége legyen a te bocsánatodra azért, hogy a valamijét szabad v. nem szabad akaratából másnak adta? Felfogtad már, hogy ő valaki más és nem te, nem a tiéd és nem rendelkezel vele, sem pedig az ő részét, tulajdonát képező dolgokkal? Mert, ha nem, ideje elgondolkodni rajta, mielőtt a másokkal szembeni túlzott elvárásaid eredményeképp további csalódásokat OKOZOL magadnak (meg esetleg másnak is).
Ha jártatok és közben feküdt le valaki mással, akkor nemcsak, hogy észre kéne venni, de el is fogadni, hogy az elvárásaidnak nem ő a megfelelője, következésképp, mivel az emberek nagyokat nemigen változnak mások miatt, faragni se tudsz rajta. Keress mást.
Amúgy pedig mást leállatozni csak azért, mert nagy valószínűséggel tapasztalatból (a nemi élet és/vagy kapcsolatok terén) az a véleménye, ami, egyáltalán nem értelmes, főleg akkor, ha a saját tapasztalat inkább 0 mint több.
Nem véletlenül mondják, hogy a mai emberek szövegértési nehézségekkel küzködnek.
Keveset olvastok... Fel sem fogjátok szerintem, hogy mikről írtok, pedig valószínűleg ti is átélhettétek már a gondomat, csupán mindenki másképpen veszi a lelkére... Én jobban... Éppen ezért kértem segítséget...
Kezdjük ott, hogy nem csalt meg a barátnőm...
Másrészt, egy 22 éves teljesen normális ember vagyok, kellő iskolázottsággal rendelkezem ahoz, hogy tudjam miről beszélek.. Pontosan tudom, hogy nem normális ahogy érzek, számotokra hülyeség, felesleges, érthetetlen;
de ha akadájozza a boldogságomat, akkor igenis nagy problémáról van szó..
Ha egy olyan családban nevelkedtetek volna fel, ahol a lányok korai vagy mondjuk úgy házastárs előtti nemi élet bűn, s ha egy ilyen tudatalatti berögződéssel próbálnátok modern, liberális gondolkodású ember lenni, akkor talán másképpen ítélnétek meg a dolgokat.
Nem kívánom nektek ezt az érzést, hogy bűnösnek tartom azt akit szeretek olyanért, amit nem is követett el... Csupán előttem szeretett mást is... Ennyi..
Az eszem és az érzelmeim viaskodnak egymással mikor az egyik, mikor a másik győz.
Drágáim én is tudom, hogy nem normális ez az érzés, de ha egyszer nem tudok vele mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!