Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj még mindig a baratnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj még mindig a baratnőmnek? Körülbelül 3 hete vettem el barátnőm szüzességét.

Figyelt kérdés

Azóta körülbelül 5 * voltam vele ..fáj neki ha behatolok..azt mondta hogy a hüvelye elején..nincs kis péniszem de nem is óriási...ő azt mondta érezte amikor leszakad a szűzhártyája..Miért fájhat neki?nemszakadhatott le teljesen?

e

2010. jún. 24. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Fájhat azért, mert nincs rendesen felizgulva. Ha pl. nálunk nincs rendes előjáték, csak kb 10 percünk van szexelni, akkor néha nekem is fáj.

Fájhat attól, hogy még mindig nem tudja teljesen elengedni magát közben.

És esetleg ha valamilyen nemi betegsége van, attól is fájhat neki a behatolás és a szex. 19/L

2010. jún. 24. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:

vagy ha túl durva vagy vele attól is fájhat neki...

=)15/L

2010. jún. 24. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet vámpír és mindig visszanő neki. Nem viccelek!
2010. jún. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!