A barátnőmnek egyre jobban fáj, mikor szeretkezünk, pedig már lassan fél éve elvesztette a szüzességét. Mi lehet a gond?
Én is szeretem a durva szexet,de már csak az orgazmus után,mert addigra kellően ellazulok,bevadulok.Ha előtte nekem nem volt jó,akkor nem jó a szex sem.A nők nagy része nem élvezi a hüvelyi szexet.Próbáltad már úgy,hogy először önzetlenül kielégíted majd utánna csinálod?
Lehet,hogy megsérült a hám a hüvelyében,akkor pihentetni kéne pár napot v.allergiás is lehet a gumira v.a síkosítóra.
Furán fogalmaztam, nem régóta tart, amióta visszajött horvátországból, egy párszor voltunk együtt, de az utolsónál már beraktam, és nem is tudtuk folytatni.
Mint mondtam, a nedvesedésével nincs probléma. Ebben teljesen biztos vagyok, max a vadsággal lehet a gond.
Mindig kielégítem szex előtt, ha nem, akkor nem is szokta élvezni. Egyébként a 15-20 perc előjáték után nálam természetes az orális szex, és a rendes szex után is ki szoktam elégíteni. Nem szeretem, ha nem élvezi az együttléteinket, épp ezért szeretkezünk durvábban, mert azt élvezi. A gumiban lehet valami, ugyanis a Maskulan óvszerektől teljesen kiszárad, de ahogy mondtam, mellőzzük mostanában. Remélem tényleg csak hámsérülés, de már tervezzük az orvost. Köszi szépen a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!