Ez szociális fóbia?
Az, hogy felnőttek között, meg felnőttek előtt úgy érzem, hogy le vagyok nézve, nem szeretek felnőttek közé menni, pl. ha az udvaron dolgozgatok akkor se szeretem, ha valahonnan néznek. Meg amikor biciklizek, akkor meg olyan érzésem van, hogy az autósok utálkozva néznek rám.
Nehezemre esik felnőtteket megszólítani, és nehezemre esik bemenni boltba is, meg ilyesmi.
Ezenkívül vannak olyan emberek, akiktől tartok is, a drogos, vagy verekedős, agresszív fiataloktól.
Szociális fóbiám lehet?
Ha az, akkor le lehet úgy győzni, hogy hiába nem teszem szívesen, de emberek közé járok gyakran?
17/F
Valószínűleg az van. Nekem is az van, de sajnos én nem csak felnőttekkel, hanem mindenkivel hasonló érzések vannak.
Az, hogy a felnőttek kevésbé közösítik ki az embert... hát én ebbe belecáfolok. Mert nem kor, hanem agyi kapacitás és egészséges felfogás kérdése.
Egyébként a felnőttek ugyan olyanok mint a fiatalok, bármit is mutatnak neked. Próbálj erre gondolni, hogy ők is ugyan azt csinálják amit Te. Hibázik, sír, nevet, álmodozik stb... Hátha segít picit feloldódnod.
(Nekem semmi nem segített eddig)
ha szociális fóbiád lenne akkor a gyerekektől is félnél. vagy félsz?
de neked is van valami lelki bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!