Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mi? Szociófóbia? Vagy mi ez?

Ez mi? Szociófóbia? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés
mostanában a buszon nagyon erősen ver a szívem,ha egyedül vagyok egy ember társaságában akkor is félek,ha több emberrel vagyok a akkor is.Félek idegen emberektől.Pánikbeteg vagyok,de ilyen még soha nem volt.A buszon is mikor megyek suliba nagyon erősen ver a szívem,mikor meg beérek a suliba nem nagyon szeretnék beszélgetni az osztálytársaimmal,mert félek,hogy valami hülyeséget fogok mondani.Ez biztos,hogy nem pánikroham valami más lehet,de nem tudom mi.Szerintetek mi ez szocófóbiám van?15/L

2013. jún. 20. 11:46
 1/3 anonim válasza:
Először is még nagyon fiatal vagy az ilyen "álbetegségek" produkálásához... Próbálj meg kifele figyelni ilyen helyzetekben, ne befele koncentrálj. Nézz ki az ablakon, találd meg a dolgokban a szépséget. Csak pozitívan! :)
2013. jún. 20. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az önbizalmad vizsgáld meg, hogy rendben van-e. Nem bízol eléggé magadban talán, ha félsz, hogy hülyeséget mondasz. Vagy túl sok inger ér mostanában és nem tudod hogyan kezeld őket, nem tudod, hogyan kellene viselkedned ezért félsz.
2013. jún. 20. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Vond el a figyelmedet. Bármivel. Olvasd a hirdetéseket, a legapróbb betűsökig. Próbáld is megérteni őket. Vagy próbálj meg verset mondani, számolni. Bármit, csak ne engedd az agyadat összevissza kóricálni.
2013. jún. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!