Súlyos szociofóbia (? )
Pszichiáter vagy pszichológus.
Nekem is az segített.
Elsősorban pszichológus segíthet.
Én meg jelenleg a hozzátartozóimon kívül minden embert utálok akivel ma csak találkoztam. Ez van.
Sajnálom, hogy ilyen tüneteid vannak. Többnyire én sem szoktam szemkontaktust tartani, ilyenkor ha csak lehet nem is foglalkozok a körülöttem levőkkel...
Én is pontosan így vagyok evvel,tudom milyen...
Nagyon rossz,olyan mintha félnék mindenkitől,állandóan remegek mikor valaki rám néz...nem épp mindig de már nagyon sokszor volt már ilyen,most egy kicsit helyrejöttem,régebb még ha a szüleim is vagy a legjobb barátaim is rám néztek akkor is remegtem,féltem stb.
Hasonlóan vagyok én is annyi különbséggel hogy a sok ember engem nem zavar ha számomra passzívak pl egy focimeccs 10-20 ezer ember is lehet, de mondjuk egy osztálytalálkozó 15 fővel már ájulásközeli állapot lenne nekem.Állásinterjún is mindössze 1 max 2 ember várt de remegtem izzadt a tenyerem meg a hátam.Sőt figyelni kellett a beszédemre is hogy ne remegjen a hangom :)
A fejremegés meg nálam akkor van ha valami hirtelen stresszes dolog történik társaságban pl egy összeszólalkozás.Ilyenkor csak lassan remegve fordul a fejem vagy pedig ha a kezemmel irányba állítom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!