Mocskosul érzem magam, amiért nem tudok dolgozni. Mások ezt hogy tudják elviselni?
Figyelt kérdés
Annyira rossz, hogyszoc fóbia miatt nem merek elvállalni egy munkát se, pedig tnap is hívtak egy jó helyre, fel vettek volna valszeg, de nemet kellett mondanom. Halálra unom magam így otthon, plusz nincs pénzem semmire és haszontalannak érzem magam. :(2011. dec. 30. 19:29
1/8 anonim válasza:
Szedsz valamilyen gyógyszert a szociális fóbia ellen?
2/8 anonim válasza:
Kezeltetned kell magad a szociális fóbiával.
3/8 A kérdező kommentje:
kezelgetnek már egy ideje és gyógyszert is szedek...
2011. dec. 30. 21:05
4/8 anonim válasza:
5-6 éve én nem is tudtam, hogy létezik ilyen betegség, az ég világon semmi bajom nem volt, szerettem emberek közé járni, ám egy alkalommal egy ismerős tanácsára elmentem egy pszichiáterhez, mert depressziós voltam és felírt nyugtatót és antidepresszánst. Szedtem is azokat, de nem hogy ajvult volna az állapotom, hanem romlott és akkor kezdődött minden, a pánikbetegség és szociális fóbia. Nem mertem egyedül elmenni a 10 méterre lévő kis boltba sem. Azóta nem szedek ilyen gyógyszereket és nem járok pszichiáterhez és semmi bajom. Ugyanúgy ki merek menni az utcára egyedül, mint régen. Sokkal jobban érzem magam így, hogy magamon segítettem. Persze nekem is nehéz volt a gyógyszerek abbahagyása után, de leküzdöttem a félelmemet és úgy léptem ki az ajtón, hogy "nem lesz semmi baj", pozitív irányba tereltem a gondolataimat.
6/8 anonim válasza:
amúgy ezzel én is így vagyok,nézem az állásokat de már előre tudom hogy rossz lesz az emberek közt,tapasztalatokból kiderült nem tudok közöttük élni.Elég sokszor rosszul vagyok,és legfőképpen ez miatt van minden.Én már nem járok pszichiáterhez régen jártam,de nem szedtem a gyógyszert sokáig így feleslegesnek éreztem,nekem a gyógyszer nem segített inkább még rosszabbul voltam miatta fizikailag pláne.
7/8 A kérdező kommentje:
Elkezdtem otthon németet tanítani. Hát pszichóm azt javasolta, hogy akad valami lehetőség, legalább próbáljam meg, de aztán a beszélgetés végére ő is belátta, hogy amíg nem szedem össze magam, addig felesleges.
Most próbálom élvezni a pihenést, hogy van időm tanulgatni, de azért nagyon hiányzik, hogy társaságban tudjak lenni megint.
A gyógyszer nekem se sokat segít, de nem is ront, abbahagynám, de az a gond, hogy függő lettem. Persze inkább lelkileg, szóval olyan érzés, ha nem veszem be, mintha elfelejtettem volna bugyit felvenni vagy ilyesmi.
2012. jan. 22. 16:41
8/8 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta? Hasonló cipőben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!