Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi lehet a megoldás?

Szerintetek mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Röviden tömören 2 éve vagyok pánikbeteg depresszióval társítva..jártam pszichológushoz magán pszichiáterhez..1 évig szedtem antidepit de úgy döntöttem hogy nem szedem..de mostanában is elég tré a hangulatom utcára és emberek közé is alig merek menni voltam megint pszichiáternél megint 2 perc után felírt antidepit meg nyugtatót de én nem szeretném szedni..az lenne a kérdésem ha nem szedem a gyógyszereket akkor megőrülhetek vagy valami??mert ettől félek,sokszor hülyeségeken jár az agyam folyamatosan kattogok valamin hogy elájulok rosszul leszek hallucinálok mintha nem én lennék stb..szóval eléggé elviselhetetlen a dolog DE GYÓGYSZERT NEM SZERETNÉK SZEDNI!!viszont így lehet súlyosabb bajom???

Előre is köszönöm 20/L

2013. jún. 28. 18:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem hiszem el hogy annyi pénzed nincs hogy az egészségedre fordítsd!!!??
2013. jún. 29. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Jártam TB-s pszichiáterhez, aki nem igazán vizsgált meg és szedtem több féle gyógyszert. Írt már fel nekem Aurorixet, Cipralexet, Yarocent... Egyik sem igazán használt, mert nem tudtam pszichoterápiára járni. Jelenleg Xanaxot szedek be pár naponta, hogy szinten tudjam magam valamilyen szinten.

Lehet hogy azt hiszed, hogy kamuzok, pedig marhára nem.

2013. jún. 29. 17:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem engedhetem meg magamnak a heti egy óráért a 6-10.000 forint körüli összeget, hogy pszichológushoz menjek. TB-s pszichológushoz meg nem mehetek mert "túl vannak terhelve".
2013. jún. 29. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Nézd.

A gyógyszert NEM KELL SZÉGYELLNI! Azért gyártják, hogy jóllegyél. Mit gondolsz? Ki fog röhögni a patikus? Dehogy is! És a barátod? Mért tenné? Ha nem fogad el úgy, ahogy vagy, akkor sehogy nem fog. Én nem szeretnék ilyen áron barátot. Nem kell amúgy se tudnia senkinek erről. Csak diszkréten kimész a konyhába, beveszed és már vissza is térsz. Hidd el, mennyi ember nem tud gyógyszert szedni! És teljesen kifordulnak magukból. Öngyilkosok lesznek a végén, mert már semmi nem lesz lassan jó nekik a világban! Hidd el, hogy te egy egyedi ember vagy, nincs még egy olyan ember, mint te. Erre büszkének kell lenned, nem szégyellni! :) Te ilyen vagy! A gyógyszer az gyógyszer (én is minden hónapban kapok újat, mert van egy betegségem! De nem szégyellem, itt is mindig leírom, ha kérdezik!), tudd, hogy ettől leszel boldogabb. Növessz egy kis önbizalmat, hajrá! Senki ne merjen csúfolni embertársat gyógyszer miatt, mert ez iszonyat gyerekes -.- . NE add fel, csak mert az emberek 60%-a hülye. Merj kiállni magadért, ha ezzel piszkálnak. Senki nem tökéletes, senki!

2013. júl. 1. 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen természetgyógyászt javasolnék, de nem a tévés távgyógyító fajtából, hanem a képzett megbízható szakembereket! Ők tudnak adni gyógynövényes teákat illetve olyan meditációs vagy egyéb technikákat tanítani amivel a lelki egyensúlyodat fenn tudod tartani. Én nem hiszek a gyógyszerekben, mert ha valóban hatnának, már mindenki egészséges volna...

Ha attól félsz hogy betegebb leszel mentálisan, az kihat a testi egészségedre. Ha túl sokszor képzeled hogy elájulhatsz, lehet hogy el is fogsz! Pozitív gondolkodást kell megtanulnod, hogy urald a gondolataid és ezáltal a tested! Ha elhiszed hogy egészséges lehetsz/vagy, akkor az is leszel!

A betegséged ne szégyelld, főleg nem a családod előtt. Ők a szeretteid, akiknek segíteniük kellene, nem hátráltatni.

2013. júl. 2. 20:44
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!!aranyosak vagytok!!GYÓGYSZEREK NÉLKÜL SAJÁT ERŐMBŐL PRÓBÁLOM HELYRE RAKNI A DOLGOKAT!!!
2013. júl. 3. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!