Szerintetek mi lehet a megoldás?
Röviden tömören 2 éve vagyok pánikbeteg depresszióval társítva..jártam pszichológushoz magán pszichiáterhez..1 évig szedtem antidepit de úgy döntöttem hogy nem szedem..de mostanában is elég tré a hangulatom utcára és emberek közé is alig merek menni voltam megint pszichiáternél megint 2 perc után felírt antidepit meg nyugtatót de én nem szeretném szedni..az lenne a kérdésem ha nem szedem a gyógyszereket akkor megőrülhetek vagy valami??mert ettől félek,sokszor hülyeségeken jár az agyam folyamatosan kattogok valamin hogy elájulok rosszul leszek hallucinálok mintha nem én lennék stb..szóval eléggé elviselhetetlen a dolog DE GYÓGYSZERT NEM SZERETNÉK SZEDNI!!viszont így lehet súlyosabb bajom???
Előre is köszönöm 20/L
Ha jobban erzed magad a gyogyszertol akkor nyugodtan szedd be a gyogyszert! Semmi szegyelni valo nincs ebben.
En is szedek antidepresszanst es jobban erzem magam tole.
18/L
Megpróbálhatsz gyógynövényes hatóanyagú készítményt szedni. Nem olyan erős, mint a gyógyszerek, de hosszabb távon szedve segít.
Én a Nervenpflege tablettát ajánlom, ami hangulatjavító és nyugtató összetevőket is tartalmaz.
Elso vagyok!
Tudom, hogy mit erzel! De ha ugy gondolod nem muszaly tudnia senkinek. Vagy eleg ha egy olyan szemely tudja akiben megbizol! A te egeszseged a legfontosabb! Ne huzd el magadtol amitol jol erzed magad!:)
De akard szedni, mert különben értelmetlen az egész, és mellette menj el pszichoterápiára, mert csak a gyógyszer nem oldja meg a problémákat.
Ha nem szeded, akkor később vagy öngyilkos leszel, vagy ha sokáig húzod ebben az állapotban, valami más egészségügyi probléma miatt fogsz meghalni, mint agyvérzés, szívinfarktus, gyomorfekély stb.
Egyáltalán nem túlzás. Én is generalizált szorongástól, depressziótól és szociális fóbiától szenvedek; kezeletlenül. Már próbálkoztam többször is az öngyilkossággal csak nem sikerült. A fizikai állapotom pedig konstans módon romlik.
Azért írtam, hogy ha van gyógyszer, akkor szedd és ha van rá pénzed, mindenképpen járj el pszichoterápiára, mert azok garantáltan segítenek. Nekem is segítettek, amíg jobban álltam anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!