Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 3 és fél nap alatt elfogyott...

3 és fél nap alatt elfogyott 30x0,5mg rivotril, ez már nagy baj?

Figyelt kérdés

elvileg napi 1x0,5mg-ot írt fel a pszichiáter, aztán mdontam neki, hgoy elfogyott, mert nem találtam elégnek, akkor felírta úgy, hogy napi 2x0,5. De én már megint elfogyasztottam harminc darabot a három és fél nap alatt...

Ezzel most mit csináljak?

2013. jún. 23. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. jún. 24. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Semmit. A maradék 1 hónapot kibírod 0mg rivotrillal.

Maradandó bajod nem lesz MÉG ennyitől, de azért ez durva adag. Súlyos esetben szoktak a 2mg-osból felírni napi 1-2 szemet, a te általad bevett napi kb. 5mg annyival nem több ennél. De mindenesetre nagy hiba csak úgy önkényesen komoly szereket bekajálni.

Lehet, hogy nem is erre van szükséged, hanem más gyógyszerre.

2013. jún. 24. 00:09
 3/7 A kérdező kommentje:

sajna úgy zabálom, mint a cukrot. Maradt még 20 darabom az üvegből és még egy bontatlan 50-es üveg, mert két hónap múlva kell mennem újra a pszichiáterhez, tehát cucc még van, de két hónapig tuti nem fogom ezzel a tempóval bírni....

nagy nagy hülye vagyok én

2013. jún. 24. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább sportolj valamit, mint hogy ennyit beszedjél a nyugtatóból. Nem fogsz tudni leállni később róla.
2013. jún. 24. 14:20
 5/7 A kérdező kommentje:
egészségügyi problémák miatt akadályoztatva vagyok, de próbáltam minenfélefeszltséglevezetést, em vált be. És a ezután a három nap után egyszerre bevennék 50 szem rivót, mi történne?
2013. jún. 24. 23:34
 6/7 benzo23 válasza:
Dehogy sok. Szedd csak míg nem kell érte 5k -t fizetned ;-) Aztán szépen lassan felfordulsz! Üdv!
2013. jún. 25. 19:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy legyen!
2013. jún. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!