Miben tér el a Xanax, a Rivotril és a Seduxen hatása?
szia :-)
seduxenhez volt szerencsém, xanaxot is be-be kaptam, rovitrilnak elolvastam a papirját, hajam égnek állt tőle, és megmondtam a dokinőnek, hogy felejtse el, hogy beszedjem!!! ráirta a papiromra, hogy nem vagyok hajlandó!!!
azóta már sok viz lefolyt a Dunán.
megtanultam dolgokat kezelni,
erősitettem a hitemet,
néha azért megborul a lelkivilágom, de aztán valahogy egyenesbe kerül.
a táskámba mindig van (már lassan lejár) egy üveg most nem jut eszembe a neve milyen gyógyszer (?) de nem igazán szedem már egyiket sem.
egyébként doki adta, adja, vagy csak ugy gondolod hogy az kellene neked?
miért is???????????
én annak idején jól megvoltam időnként a seduxennel. de csak időnként!!!!!! ritkán. de akkor a körülményeim nagyon nem jók voltak a lelkemnek!!!
Szóval nem tudom mi bajod van igy még tapasztalatokat is hiába adnánk, mert minden ember más probléma miatt szedi a gyógyszereket.
DE JOBBAN TENNÉD, HA EGYIKET SEM SZEDNÉD!!!
Üdv. :-) kivánom sose kelljen ilyen kemikáliákhoz nyulnod. minden gondra van megoldás!!! tapasztalat!!!! mindezt az 53 éven mondatja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!