Amikor beveszem a gyógyszert /rivotril/, akkor fontos hogy igyak rá vizet? Úgy jobban hat a gyógyszer?
Csodaszer,tényleg. Ideig-óráig... Aztán hozzászokik a szervezeted,és egyre nagyobb adagot igényelsz ugyanolyan hatás eléréséhez.Növeled a dózist,függővé válsz,nemcsak pszichésen (az már sikerült a válaszod alapján),hanem fizikailag is.Onnan pedig már nagyon nehéz kimászni...
Tapasztalatból beszélek.Én a Xanaxot tartottam csodaszernek (ugyanaz a hatóanyag).Mígnem néhány év után már komoly alvászavart okozott,fokozta a szorongást,amire eredetileg felírták,ha később vettem be,máris remegtem,romlott a memóriám,és a koncentrálóképességem.
Aztán azt mondtam: elég.Nem fogok fiatalon gyógyszerfüggő ronccsá válni.Ugyanaz mintha drogfüggő lennék,semmi különbség,csak annyi,hogy ezt legálisan írják föl.Így inkább letettem.Szenvedtem a megvonási tünetektől,de abbahagytam,és talpra álltam,egyedül,önerőből.Ma már tökéletesen jól vagyok nélküle.Nem lett minden fenékig tejfel,de büszke vagyok arra,hogy erős vagyok,és nem ilyen vackokhoz menekülök.
De,hogy a kérdésedre válaszoljak: semmit nem befolyásol,hogy vízzel veszed be a gyógyszert vagy nem.Ha azt akarod,hogy gyorsabban beüssön,rágd szét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!