Miért övezi még mindig olyan sok előítélet a pszichológiát?
Figyelt kérdés
Pl. csak gyógyszerekkel tömnek, nem ér semmit stb. Ez nem igaz, gyerekkoromban nekem is kellett pszichológushoz járnom, és sokat segített! Persze vannak rossz pszichológusok is, de lehet váltani. Igen, tudom, elég fiatal tudományág, és sokan nem is tudják, hogy mi ez pontosan, de akkor meg miért próbálnak másokat lebeszélni róla? Pedig ezzel sok embertől elveszik a gyógyulás lehetőségét, ami nagyon bosszantó. Ja meg vannak, akik el sem hiszik, hogy lelki betegségek egyáltalán léteznek. Így azért nehéz...2013. máj. 23. 09:08
11/11 anonim válasza:
Ezt a sületlenséget, kedves utolsó...Én személy szerint csak kacagni tudok a tudatlanságodon, és a szcientológikus tanácsaidon. Ezzel a tudással inkább ne "praktizálj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!