Miért ilyen előítéletesek az emberek az informatikusokkal szemben?
Programtervező informatikusnak tanulok. Sokan, mikor kimondom e szavakat kockának néznek. Igen, valóban sok időt töltök számítógép előtt, mert nekem ez "munkaeszközöm", de olyanok hívnak kockának, akik sokkal több időt töltenek a facebook-on.
Minden hétvégén eljárok kikapcsolódni, bulizni, iszogatni, igaz, hogy a diszkókat kerülöm, mert alapból utálom őket.
On: nem tudom, manapság mindenki nagyon előtítéletes, olykor alaptalanul
Off: Én nem ítélek el senkit (igen, senkit), és nem ítélkezem senki felett, még azután sem nagyon, miután megismertem az adott személyt. Mellesleg engem is nagyon vonzz az informatika, annak is készültem, de nem jött össze ez a pálya, mert a matek annyira nem az erősségem, hogy papírom is van róla :(
19l
Hát köszönöm mindenkinek. Örülök, hogy így látjátok. A sors iróniája, hogy a sok leszólás, és lekockázás mellett ezzel a szakmával lehet az egyik legjobban keresni, ami némiképp kárpótlás a cseszegetésekért.
Szerintem nem azt kéne nézni, hogy ki mennyire kocka, vagy hogy mennyire büfészak valami, hanem hogy mennyire lehet érvényesülni ebben a kegyetlen világban, főleg Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!