Előítéletesek vagytok a tetovált emberekkel szemben?
Magam is tetovált vagyok
Szeretném tudni hogy a társadalom mennyire kezel egyeneértékűnek bennünket, Te magad mit gondolsz rólunk?
Ha megkérhetlek kort és nemet írj légyszíves
20/F
Én még csak tinilányka vagyok, de nem ítélem el a tetovált embereket.
Az ő dolguk, hogy mit varrattak magamra, engem sem kér senki számon, hogy miért farmerben voltam ma.
Megnézem a tetkójukat -próbálom nem feltűnően-, hogy mit ábrázol, vagy mi van odaírva, van 1-2 amit látok, ami kifejezetten szép is :) ... de én nem varratnék magamra ilyet.
15/L
Nem.Ésszerű határok között még tetszik is.Magam is szerettem volna a kisfiam születése után,de sajna a férjemnek nem tetszik.
31N
Egy vagy ketto kisebb, nem feltuno helyen rendben van.
De aki tulzasba viszi, igen en eloitelettel vagyok.
Talan nem kellene de ez reszben tapasztalat is es em tartom esztetikusnak.
Hat a velemenyem kerdezted. 28L
Nekem látható helyen is van, amit lehetetlen lenne eltakarnom esetleg ha zsákot húznék a fejemre
Nem tették soha szóvá, hogy miért van erre szükségem, ezért nem is tudom az emberek reakcióját kivenni egy pillantásból mondjuk
Igen. Nem gondolok semmit, egyszerűen "nem tetszenek" a feltűnősködő, kihívó műalkotások. Kétségkívül van sok ami szép és biztosan jelent valamit az illetőnek, de szerintem az ember bőrét nem festővászonnak találták ki.
17/F
Sokmindentől függ.
A béna, gagyi tetkókat nem elítélem, csak kiröhögöm. Ilyen a magyar tetovált átlag pl.
A ribancrendszámos, kínai/japán jeles, tribal, csillagocskás, pillangós, virágos-nonfigos, gagyi cikornyás feliratos, angyalszárnyas kis ringyókat/b*zikat eléggé megvetem, de ez gondolom érthető.
A szép, jól kivitelezett, egyedi tetkókért viszont megveszek. A párom is tetovált, az egész háta, válla, karja tele van - és még lesz ennél több is. Külföldön élek, itt elég sok jó kivitelezésű tetoválást szoktam látni.
Pl. ez rohadt szarul kivitelezett tetkó:
ez meg k*rva jó, igényes munka:
a 3d tetkó meg viszonylag új fejlemény, de elképesztő:
23/N
A tetoválás rossz, csúnya, visszataszító, undorító, pfuj. Szép tetoválás NINCS. Aki szándékosan magára tetet valami csúnyát, undorítót, méghozzá olyat, ami maradandó, és élete hátralevő részében valószínűleg viselni fogja, az elég oktalan.
Aztán persze van, aki tetováltat, de később megbánja, ez más tészta. Voltaképpen előbb-utóbb mindenki megbánja, ha tetováltat. Az idősebb, tetovált ismerőseim már mind egy szálig bánják. Ez csak idő kérdése.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!