Hol tudnék zárkózott emberekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Olyanokkal, akik nem mennek soha közösségbe, szórakozni, egy barátjuk sincs, és nem is akarnak, egész nap otthon ülnek, stb.
Azért, mert én is ilyen vagyok, és jó volna egy kicsit beszélgetni hozzám hasonló emberekkel.
16F
2012. szept. 10. 20:09
1/4 anonim válasza:
Én ilyen voltam egyébként bár már nem vagyok az. Járok közösségbe akár szórakozni akár ökörködni haverokkal valamerre akár sportolok, de van hogy csak fogom magam és elmegyek valamerre. Én már nem vagyok az a zárkózó emberke. De most is csak azért írok neked hogy tudjál róla hogy neked sem kell örökre megtartanod ezt. Jó nyilván ilyen ember vagy ezt egyeseknek el kell fogadniuk de biztos van neked barátod akár 1 akár 2 nekem mindig is volt hol több hol kevesebb most rengeteg barátom van sok lány haverom is van van egy szép barátnőm aki szintén olyan volt mint én és csak véletlen találkoztunk amikor motorozni mentem ki a tópartra és láttam rajta hogy szomorú és magányos volt. Ha neked az otthonülés a jó akkor csináld azt senki nem kényszerít a közösségbe de előbb utóbb te is belefogsz keveredni egy baráti körbe, csak egyre figyelj oda hogy ne hagyd magad hogy belerángassanak mindenbe, ez nagyon fontos és így nyugodt életed szebb jövőd lesz az is biztos!
2/4 anonim válasza:
ittvagyok ;D
szerintem külön ilyen hely nincs, pedig én is szívesen beszélgetnék hasonlóakkal.
l/15.
3/4 anonim válasza:
Budapesti Fegyház és Börtönben vannak páran.
4/4 anonim válasza:
én is ilyen voltam, meg vagyok is egy kicsit még, csak igyekszem korrigálni :D szívem szerint maradnék, de hosszútávon nem kedvez, ha nem tudok kapcsolatokat kiépíteni és nem tanulok a világból, orra fogok bukni majd, amikor teljesen magamra maradok. kell az önállóság. kerestem olyan társaságot, ahova többé-kevésbé be tudtam illeszkedni, neked is meg kéne próbálnod, nem olyan rossz az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!