Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előítéletesek vagytok egy olyan pasival, aki húsz év feletti, nem szeretkezett még vagy esetleg nem volt egy kapcsolata sem? És ha igen miért?
Nem ítélem el, sőt, inkább becsülendő..
21 N
nem ítélné el az ember, ez az ő dolga és megvan az oka is
ez nem lehet gond N
Én nem kezdenék ilyen ffivel.
1: nincs kedvem tanítgatni a szex rejtélyeire.
2: nagyon is megfelel nekem, hogy a 27 éves páromat előttem már több nő is betörte párkapcsolati téren, így nem csodálkozik rá, hogy milyen nehézségek adódnak egy nővel való együtt élés kapcsán.
Nem,nem,nem. Isten őrizzen egy zöld fülűtől!!!
Azert ez nem szep. Feltetettel egy kerdest, kaptal csomo pozitiv valaszt, kapsz egy negativat, ami nem szemelyeskedes hanem csak egy sajat velemeny es erre lehurrogod. Nem szep dolog.
En pasi vagyok, es valamennyire egyetertek a negativ kommentelövel. Persze mindenki mas, mindenki különbözö es mindenkinek mas miatt nem volt kapcsolata.
De csak sajat barati körömböl kiindulva:
Egy rakat olyan regi osztalytarsam es ismerösöm van akik eletükben nem csajoztam, sosem beszeltek meg lannyal sem, es most 25-30 evesek, ugyanugy viselkednek mint egy tinedzser, meg mindig olyan közhelyekkel viccelnek, hogy nönek a dolga a mosas, takaritas es konyhaban a helye. Beszelni ertelmesen nem tudnak, cikiznek minden nöt es elmondjak mindennek mert nem akar randizni velük.
Megertem, hogy nincs kedve valakinek ilyennel kezdeni, hanem egy tapasztaltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!