Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a Dunaújváro...

Mi a véleményetek a Dunaújvárosi Főiskoláról? Hogyan állnak a különböző munkahelyeken az itt végzett tanulókhoz? Mennyire előítéletesek? (Engem leginkább a gépészmérnöki szak érdekelne. )

Figyelt kérdés

Leszögezném, olyanok véleményét várom, akik ide jártak, vagy legalább ismerősük járt ide. Nem pedig a BME-s vagy egyéb tanulókét/végzettekét, akik leszólják a sulit, ahogy már ezt több fórumban is észrevettem.

Jelenleg a gépgyártástechnológiai technikus vizsgára készülök, ez után gondoltam, hogy jó lenne még ezt kiegészíteni egy mérnöki diplomával.

Ha az itthoni cégek nem is néznek jó szemmel az itt képzett tanulókra, külföldi munkahelyen gondolom csak azt nézik, hogy megvan -e a diplomám, avagy nincs. Nem valószínű, hogy ismerik a külföldi cégek, ezt az iskolát. Rosszul látom?

#DunaújvárosiFőiskola
2012. nov. 11. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom Dunaújvároson nincs MSc, ami a külföldi munkához szinte nélkülözhetetlen, és itthon is többre tartják mint akinek csak BSc-je van.
2012. nov. 11. 23:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a választ. Először a BSc a cél, aztán ha úgy alakul, az MSc-t másik iskolán is el tudnám végezni.

Illetve még azt kérdezném, hogy egy másik felsőoktatási intézményhez viszonyítva, mennyivel nehezebb ez a főiskola?

"Meg kell szakadni a tanulásban", vagy a gyengébb képességűek is átvészelik? Gondolok itt főleg matekra, fizikára.

2012. nov. 14. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Fizika nem nehéz, matek annál inkább, főleg a matek-III.

Ha írsz privátban, mesélek róla.

2012. dec. 5. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!