Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy totál bekattantam,...

Lehet, hogy totál bekattantam, vagy mi lehetett ez? (21/L)

Figyelt kérdés
Tegnap ültem, és olvasgattam, viszonylag nyugodt voltam, közben járt az agyam. Egyszer csak iszonyú ideges lettem, úgy éreztem, majd felrobbanok, először hozzávágtam az ablakhoz erőből a vizes flakont, majd felborítottam a széket, belerúgtam a szekrénybe, de még mindig iszonyú nagy volt bennem a feszültség, kirohantam a kert hátuljába (Nagyon nagy, és körben mind "kertvégek" vannak, tehát nincsenek közel házak). Ott teljesen magamon kívül éreztem magam, csak álltam és lüktetett a fülem. Majd meghallottam a vonatdudálást, és átsuhant az agyamon, hogy ki kéne sétálni, és eléugrani. Aztán eszembe jutott, hogy az talán mégse jó, mert akkor tuti, hogy meghalnék. Erre a szánalmas gondolatra, hogy meg akarok halni, de mégis félek tőle elkezdtem hangosan röhögni, majd belefulladtam, és már folyt a könnyem, és fokozatosan átment bőgésbe. Aztán iszonyú sokáig nem bírtam abbahagyni a bőgést csak sírtam sírtam, majd néha megint átment nevetésbe és vissza. Úgy éreztem, totál bekattantam, mintha nem is én lennék. Veletek volt már ilyen? :S
2013. máj. 1. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hűha. Nyugodt állapotból csak így átváltottál "idegbetegbe" ?
2013. máj. 1. 11:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Nagyon felzaklathatott,amin járt az agyad.
2013. máj. 1. 11:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen... nagyon durva, és sokszor van az, hogy hirtelen "bekattanok" és akkor totál ideges leszek, amit egyszerűen nem tudok kontrollálni. Azért törni-zúzni nem szoktam, de előfordult, hogy idegességemben saját magamba vágtam. És nagyon hirtelen változik. Meg a hangulatom is ilyen, totál sötétből néha pillanatok alatt "feljövök" és pörgök, aztán hirtelen képes vagyok jókedvűből totál depressziós lenni. Dilidoki szerint depresszióm van, és szedek is rá gyógyszert, de hát ez nekem mégiscsak furcsa
2013. máj. 1. 12:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Régóta van ez?
2013. máj. 1. 12:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy a dilibogyóktól van. egyik rosszabb mint a másik..Egyébként ha bekattansz akkor segít a párnába ordibálás is..már hangtompítás céljából..

Ez meg olyasmi amit leírtál,mint a katarzis.. az ilyen szélsőséges érzelmi bisz..asz..

Amikor régebben bekattantam akkor alapból nem mentem haza. Inkább elmentem sétálni,hogy kiszellőztessem az agyam..

Bár egyszer én is szétvertem dolgokat,mert azt olvastam,hogy ez megnyugtat,de nem lett jobb..

2013. máj. 1. 13:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát időnként előfordul, igen.... Bár a gyógyszerezés előtt jóval gyakrabban volt ez a mérhetetlen idegesség, amivel nem tudtam mit kezdeni, lehet azért is lepett meg most annyira... De mondom ez a hangosan röhögök és közben bőgök ez utólag visszanézve elég őő... "kattant" nak tűnik. Mintha nem is én lettem volna ott
2013. máj. 1. 13:19
 7/15 anonim ***** válasza:

mit szedsz?

mit tesunek a vegyezrek az agyunkkal? nem tudjuk, de talán az orvosok sem.

megdöbbentő az a film, amiben minden iskolai lövöldöző szedett valamit ...

2013. máj. 1. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Az élet gyönyörűszép, meg rettenetes is, sokszor intenzív dolgokat hoz ki az emberből.

Nem biztos, hogy az normális, ha tompa vagy, és nincs fájdalmad, sőt. Szerintem kell ilyen is. Kell az önkívület, kell, hogy néha magad is meglepd. És kell a szenvedés is.

2013. máj. 2. 01:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Cserélj gyógyszert, vagy rossz az adag. Meg kéne mellé valami terápia, lehet alternatív is, nézz utána a neten.
2013. máj. 2. 12:04
 10/15 David82 ***** válasza:
Mennyit ittál? Vagy csak valami érzelmi impulzus lehetett egy korábban elfojtott dühből? Esetleg a könyv tartalma volt felkavaró, amit olvastál.
2013. máj. 13. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!