Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiáter Rivotrlit írt...

Pszichiáter Rivotrlit írt fel, hogy tudjak aludni, beszedjem? 21/l

Figyelt kérdés

Depresszióm és szociális fóbiám van, Olwexyát szedek, és heti egyszer járok pszichológushoz (pszichiáterhez a gyógyszer miatt pedig háromhetente).

Az állapotom nagyon sokat javult, viszont még mindig nem tudok rendesen aludni, ezért az Olwexya mellé Rivotrilt írt fel. Csakhogy én annyi negatívat olvastam róla, hogy hozzászokás, meg nem jó meg stb, hogy nem tudom mi legyen, az antidepresszánsnak sem örültem túlzottan...

Nincs valakinek jobb ötlete? (próbáltam már gyógyteát, langyos tejet stb, nem használnak)

2013. ápr. 15. 19:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%
Hát dehogynem. Ezért mondom én, hogy az orvosokat akik ezeket a nyugtatókat ilyen formán írják börtönbe kellene záratni...
2013. ápr. 16. 13:13
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát igen... Én meg sajnos kiváltottam, és most isten tudja miért nagyon csábít a gondolat, hogy egyszerre beveszem... Tiszta kattant vagyok, nem tudom, miért csinálom ezt, de ha gyógyszer van előttem azt időnként egyszerre be akarom falni.. Jobb lesz, ha odaadom valakinek, mielőtt tényleg beveszem mindet :s
2013. ápr. 16. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy te droggfüggő egészen véletlenül?
2013. ápr. 16. 13:37
 14/22 A kérdező kommentje:

Sosem drogoztam, de hajlamos vagyok sajnos gyógyszerekből, alkoholból túlzásba vinni a fogyasztást. (Valamint csokiból... X)

Őszintén szólva droghoz azért nem nyúltam, mert nem jutottam hozzá, de azt hiszem meg van bennem a függőségre való hajlam, bár ezt elég nehéz így "elismernem"

2013. ápr. 16. 13:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Khmm, a pia is drog, méghozzá heroin szintü -majdnem- minden tekintetben.
2013. ápr. 16. 14:15
 16/22 A kérdező kommentje:
hát és akkor mi van? Egyébknt nem piálok rendszeresen, scak amikor veszek, akkor egyszerre megiszom, ami az orrom előtt van.. Kicsit olyan ez mint a macska, aki addig eszi a kaját, amíg látja
2013. ápr. 16. 14:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne szedd be egyben! Inkább add nekem.
2013. ápr. 16. 16:35
 18/22 anonim ***** válasza:

"sosem drogoztam"

TE enyhén szólva addiktív és önromboló vagy

2013. ápr. 17. 04:55
 19/22 A kérdező kommentje:
Igen, lehetséges. De hát mit csináljak? Utálom ezért magam, nem tudom, mit tehetnék még... én próbálkozom
2013. ápr. 17. 11:04
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Dehogy próbálkozol te... Eridj már a pcsába, hát drogosok milliói szoknak le a kábítószerekről, miután már függők, temeg azt állítod, hogy ott van előtted egy doboz nyugtató, és leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy zokninak érezd magad napokig, eszméletlenül csorgatni akarod a nyálad, és ezek után nem emlékezni semmire? Szerintem te egy troll vagy, mert ilyen buta sötét hülye ember nem igen létezik.
2013. ápr. 17. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!