Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológus/pszichiáter...

A pszichológus/pszichiáter mindig tudja, ha a páciense hazudik neki?

Figyelt kérdés
Pl. ha valaki azt mondja neki, hogy már jobban van, de igazából mégse az el fogja hinni, ha meggyőzően van előadva?
2013. ápr. 12. 19:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
mindig tudja, de én is tudnám mikor hazudsz, de nem vagyok pszichologus
2013. ápr. 12. 19:44
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem át lehet őket verni (nehéz, de nem lehetetlen), ők is emberek.
2013. ápr. 12. 19:54
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem van amiben át lehet verni (ideig-óráig), viszont azt megjátszani, hogy jobban vagy, miközben nem, olyan nincs.
2013. ápr. 12. 20:09
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

Már hogy tudná mindig. A szociopaták pl a legjobb hazugságvizsgálókat is átverik, olyat pedig alapból sem tanítanak a pszichológusoknak

Ha valaki jól tud hazudni, nem biztos, hogy feltűnik az egy pszichológusnak, de ezért sem szoktak ilyen szempontból a betegre hallgatni, mert tudják, hogy az állásukkal játszanak.

2013. ápr. 12. 20:26
 5/18 anonim ***** válasza:
Igen át lehet verni őket. Én már meg tettem egyszer, mert akkor nagyon ki voltam és kényszerből vittek oda. Úgy gondoltam nincs szükségem nekem erre, aztán szépen lassan helyre hoztam magamtól is a dolgokat:)
2013. ápr. 12. 20:47
 6/18 anonim ***** válasza:
29%
Semmit sem tudnak azok... a szakmát sem :S
2013. ápr. 12. 21:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Dehogy tudja mindig. Ha tudná, akkor elég lenne minden rendőrségi kihallgatásra beültetni egy agykurkászt.

A belgyógyász sem mindig tudja, mi a bajod, és én, aki pedagógus vagyok, sem tudom mindig, hogyan lenne jó bánni egy problémás gyerekkel.

2013. ápr. 12. 22:27
 8/18 anonim ***** válasza:
nem tudja
2013. ápr. 13. 02:54
 9/18 anonim válasza:
nem tudja. de nem feltétlenül hisz el mindent. Én eljátszottam,hogy jól vagyok és azt hittem meggyőző volt az alakításom de nem.
2013. ápr. 13. 09:27
 10/18 anonim ***** válasza:

De a kérdésben úgy szerepel, hogy "Pl. ha valaki azt mondja neki, hogy már jobban van", én ebből arra következtetek, hogy az illető jár hozzá, és idővel akar úgy csinálni, mintha meggyógyult volna miközben ugyanúgy szarul van. Szerintem ehhez elég ótvar pszichológusnak/pszichiáternek kell lenni, hogy át lehessen vágni.

Azt a felét elhiszem, hogy ha valami pszichopatát odalöknek a semmiből akkor van olyan szakember aki úgy látja minden rendben van vele.

2013. ápr. 13. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!