Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológus/pszichiáter...

A pszichológus/pszichiáter mindig tudja, ha a páciense hazudik neki?

Figyelt kérdés
Pl. ha valaki azt mondja neki, hogy már jobban van, de igazából mégse az el fogja hinni, ha meggyőzően van előadva?
2013. ápr. 12. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nem mindig tudja, de attól még simán rájöhet, hogy hazudsz. leginkább magadat csapod be amúgy.

de mivel ők is emberek, bevehetik a hazugságaidat (vagy csak úgy csinálnak, mint aki beveszi).

de igen, előfordulhat, hogy be tudod csapni őket, mint bárki mást is.

2013. ápr. 15. 04:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha beszélgetsz vele még vagy 2-3 órát a részletekből úgy is rá jön. Ha csak 5percre kell vele elhitetni, hát persze.
2013. ápr. 15. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindig tudja..de mi értelme van hazudni?azért vagy ott,hogy segítsen neked te meg egyből lepasszolod?!:)
2013. máj. 10. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Tudod, az ember nem csak a szájával "beszél", hanem a viselkedésével, a tartásával, minden mozdulatával. És ők ehhez is nagyon értenek. De minek elmenni az orvoshoz, ha be akarod őket csapni? Persze így belegondolva lehet ilyen ok is: szülői kényszer, betegállományba vétel, gyógyszer íratás. stb
2013. máj. 12. 22:53
 15/18 Szakmayer válasza:

A páciens tudatában van annak, hogy a pszichiáter hazudik?

A pszichiáter semmilyen gyógyító tevékenységet nem alkalmaz csak kezel. Aki nem születik elmebetegnek az segítség nélkül nem lesz elmebeteg. A pszichiáterek ezt nagyon jól tudják, de a saját hasznukra fordítsák az emberek élet adta körülményeit, a páciensekre pszichésen hatnak. Saját szájuk íze szerint diagnosztizálják az embereket, ezzel elősegítve a pénzkeresési lehetőséget, de akár bűnszervezeteknek is dolgoznak. Semmivel sem tudják bizonyítani a diagnózisokat. Az áltudomány doktorai. De mivel több évig tanultak az egyetemen, ezért nem akarják őket leállítani. Miért oktatnak olyasmit ami a hazugságokra épül, na ez itt a nagy kérdés. Pofátlanul turkálnak mások magán életébe, hamis diagnózisok alapján, ők a rögtön ítélő bíróság. A páciensek tüneteinek kiváltó oka nem érdekli őket, csak az okozat melyet hamis diagnózis fel állításával tusolnak el. A pszichiátriai kényszer beszállítások úgy zajlanak, hogy a kiszemelt áldozatot, a házban lakok közül két hamis tanú azt állítsa, hogy ön és közveszélyes. Semmilyen bizonyíték nincs ezen állításokra még is el tudják érni, hogy az áldozat a pszichiátrián kössön ki. Ez azért van mert az áldozatot váratlanul éri, magasiskolát végzett emberek szavait nem vonják kétségbe, de ebben a disznóságban a pszichiáter be van avatva. Itt leginkább a jogtalan haszonszerzés, az ember ölési kísérlet húzódik a háttérben,a bűn elkövetők a pszichiátriával fedezik magukat. Oda nem kell bizonyíték csak két hamis tanú.

2016. dec. 28. 09:27
 16/18 Szakmayer válasza:
Kérdezem én ki hazudik. az áldozat vagy a pszichiáter?
2016. dec. 28. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én például úgy játszok a pszichiáterekkel,ahogyan akarok

Nincsenek érzéseim.Nincs bűntudatom.És elég tisztába lenni a pszichiátriai fogalmakkal.Tudom mit mondhatok el és mit nem.Úgy írnám le a legérthetőbben,hogy egy teljesen más világban élek,mint ti.Vagy ezer "megható","felvidító","dühítő" kisfilmet nézettek velem.Simán ellehet játszani a meghatódást,boldogságot,feszültséget,bűntudatot.Akik elvittek hozzá és beszálmoltak neki(-k) a "problémáimról" őket kezdte tanulmányozni.

És már nem egy pszichiáternél,pszichológusnál voltam.Sőt még pszichiátrián is megfigyeltek.

Aki nem akar "beteg" lenni,az nem is "lesz"!

Úgy a legkönnyebb,ha kisebb hazugságokat mondasz a dokinak,de közben direkt olyan dolgokat csinálsz (nem nézel a szemébe,töröd az ujjad,zavart vagy,mindig máshogy mondod a sztorit),amiből meglesznek róla győződve,hogy megismertek-tudják mikor hazudsz.

Ők is csak emberek.Sőt nekik a legkönnyebb hazudni,mivel annyira okosnak hiszik magukat,hogy közben észre se veszik azt amit nem akarsz.

😉

Egyébket mit akarsz hazudni?

Vagy esetleg te vagy az agyturkász?

2019. ápr. 25. 12:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is jártam pszichomókusnál. A legjobb, hogy ők sem őszinték az csak egy szerep amit eljátszanak. Akinél én voltam hatalmas baromságokat mondott, de ahogy másokkal beszéltem akik jártak, mindenkinek ugyanazokat mondják.
2024. jan. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!