Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiáter Rivotrlit írt...

Pszichiáter Rivotrlit írt fel, hogy tudjak aludni, beszedjem? 21/l

Figyelt kérdés

Depresszióm és szociális fóbiám van, Olwexyát szedek, és heti egyszer járok pszichológushoz (pszichiáterhez a gyógyszer miatt pedig háromhetente).

Az állapotom nagyon sokat javult, viszont még mindig nem tudok rendesen aludni, ezért az Olwexya mellé Rivotrilt írt fel. Csakhogy én annyi negatívat olvastam róla, hogy hozzászokás, meg nem jó meg stb, hogy nem tudom mi legyen, az antidepresszánsnak sem örültem túlzottan...

Nincs valakinek jobb ötlete? (próbáltam már gyógyteát, langyos tejet stb, nem használnak)

2013. ápr. 15. 19:31
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

rászoksz, állandóan azt fogod kapkodni. biztos túl sokat olvastál, magadba fordulsz, nincsenek közeli IGAZI barátaid, egészséges párkapcsolatod, nem sportolsz...

javaslom:

[link]

2013. ápr. 15. 19:56
 2/22 anonim ***** válasza:
44%
Citromfű teát próbáltad már? A rivotril csak elkábít, másnap tiszta mákos leszel tőle. Anyósom szedi a 0.5-öst, mindig fáradt és kezd romlani agyilag is. Ha lehet, ne szedd, nagyon káros az egészségre!
2013. ápr. 15. 20:00
 3/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Elsőnek üzenném: Igen, jól látod, szociális fóbiásokra jellemző, hogy nincsenek barátai, mivel nem TUD ismerkedni az illető. És de, sportolok, pontosabban sportolNÉK, de mostanában annyira fáradt vagyok a kb. semmi alvás miatt, hogy egyszerűen nem tudok.

(Hiába jártam eddig futni, úszni, biciklizni)

Barátot, párkapcsolatot pedig nem adnak a boltban. És igen, bulizás helyett én mindig olvastam.

De amiket leírtál azoknak SEMMI köze nem volt a kérdésemhez.

2013. ápr. 15. 20:12
 4/22 anonim ***** válasza:
Ne szedd be szerintem! Ha muszály valamit és nem használ éjjelre a gyógynövényes tabletta, vagy tea, akkor inkább egy fél Seduxen, vagy egy fél 0,25-ös Xanax jobb lenne. Ezekről könnyebben le lehet szokni. Saját tapasztalatból írom. A Rivotril nagyágyú. Nekem generalizált szorongásom volt középsúlyos depresszióval, de már meggyógyultam.
2013. ápr. 15. 21:50
 5/22 anonim ***** válasza:
A rivotril az orvos által előírt mennyiségben még évek alatt sem okoz hozzászokást. Én 4 évig szedtem, 0,25 mg-os felét. Utána simán abbahagytam.
2013. ápr. 15. 23:46
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd be, de csak ritkán, amikor tényleg semmi más nem segít, hogy elaludj. Tényleg okoz hozzászokást, de ha csak alkalmilag szeded, nem fog, és inkább, mint hogy kialvatlanul szenvedj.
2013. ápr. 16. 01:42
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az a baj, hogy elaludni még eltudok, de aztán 3-4 óra múlva felkelek és nem bírok visszaaludni

2013. ápr. 16. 10:03
 8/22 anonim ***** válasza:
Kérj inkább xanaxot vagy frontint... A rivó hatása alatt érezhető a drog természete, és koszos, aljas, ganének jellemezném, amíg a frontin tisztábbnak tünik.
2013. ápr. 16. 12:16
 9/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod!

Frontint szedtem régebben, most rivotrilt írt fel a doki... Bár szerintem sem kellett volna, mert én a frontint is sajnos sokszor "túladagoltam" mikor bekattantam, ezért félek is a rivotriltól

2013. ápr. 16. 12:19
 10/22 A kérdező kommentje:
Ja, és az orvosnak beszámoltam róla, hogy többször is előfordult, hogy jóval nagyobb adagot szedtem be a frontinból. Ennek tudatában vajon nem felelőtlenség nekem rivotrilt felírni? Tudom, én vagyok a hülye, de előfordul, hogy nem tudom kontrollálni a tetteimet
2013. ápr. 16. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!