Pszichiáter Rivotrlit írt fel, hogy tudjak aludni, beszedjem? 21/l
Depresszióm és szociális fóbiám van, Olwexyát szedek, és heti egyszer járok pszichológushoz (pszichiáterhez a gyógyszer miatt pedig háromhetente).
Az állapotom nagyon sokat javult, viszont még mindig nem tudok rendesen aludni, ezért az Olwexya mellé Rivotrilt írt fel. Csakhogy én annyi negatívat olvastam róla, hogy hozzászokás, meg nem jó meg stb, hogy nem tudom mi legyen, az antidepresszánsnak sem örültem túlzottan...
Nincs valakinek jobb ötlete? (próbáltam már gyógyteát, langyos tejet stb, nem használnak)
rászoksz, állandóan azt fogod kapkodni. biztos túl sokat olvastál, magadba fordulsz, nincsenek közeli IGAZI barátaid, egészséges párkapcsolatod, nem sportolsz...
javaslom:
Köszi a válaszokat!
Elsőnek üzenném: Igen, jól látod, szociális fóbiásokra jellemző, hogy nincsenek barátai, mivel nem TUD ismerkedni az illető. És de, sportolok, pontosabban sportolNÉK, de mostanában annyira fáradt vagyok a kb. semmi alvás miatt, hogy egyszerűen nem tudok.
(Hiába jártam eddig futni, úszni, biciklizni)
Barátot, párkapcsolatot pedig nem adnak a boltban. És igen, bulizás helyett én mindig olvastam.
De amiket leírtál azoknak SEMMI köze nem volt a kérdésemhez.
Köszi a válaszokat!
Az a baj, hogy elaludni még eltudok, de aztán 3-4 óra múlva felkelek és nem bírok visszaaludni
köszönöm a válaszod!
Frontint szedtem régebben, most rivotrilt írt fel a doki... Bár szerintem sem kellett volna, mert én a frontint is sajnos sokszor "túladagoltam" mikor bekattantam, ezért félek is a rivotriltól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!