Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért baj ha vagdosom magam?

Miért baj ha vagdosom magam?

Figyelt kérdés
Nem ölöm meg magam, nem teszek súlyos kárt ezzel a saját testemben, mindössze levezetem a feszkót, és egyből pszichiáterhez passzolják át az embert..

2013. ápr. 12. 22:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mert ez alapvetően nem normális, a feszültséget normális esetben nem így vezeti le az ember.
2013. ápr. 12. 22:50
 2/21 A kérdező kommentje:
de én így tudom. :)
2013. ápr. 12. 22:53
 3/21 anonim válasza:
Talán nem így kellene levezetni a feszültséget, és az csak egy dolog hogy "nem teszel kárt magadban " de ezt akkor sem kellene csinálni...
2013. ápr. 12. 22:53
 4/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem baj, szeleteld fel magad, a lényeg, ne legyen feszkó.
2013. ápr. 12. 22:55
 5/21 A kérdező kommentje:
#4 ilyenre már én is gondoltam. De eret nem menne vágni.
2013. ápr. 12. 22:59
 6/21 anonim ***** válasza:
Csaj vagy?
2013. ápr. 12. 23:31
 7/21 anonim ***** válasza:
Miért, baj? Ne törődj velük. Szerintem nem baj, felőlem csináld tök nyugodtan, engem abszolút hidegen hagy.
2013. ápr. 13. 00:11
 8/21 anonim ***** válasza:
mert fárasztó lehet mindenkinek elmondani a későbbi meló helyeden, hogy miért vannak azok a vágás nyomok a kezeden.
2013. ápr. 13. 02:16
 9/21 A kérdező kommentje:
eltakarom őket, nem látja senki. és igen csaj vok.
2013. ápr. 13. 09:21
 10/21 anonim ***** válasza:

lehet el is fertőződhet vagy valami. mondjuk nem tudom.

de amúgy ha semmi bajt nem okozna, akkor is van valami ami azt sejteti, hogy valahogy valami nincs rendben, ha valaki magát szenvedteti. mert gondolom ez azért nem öröm. csak a nyílt fájdalom felül írja az egyéb trükkösebb dolgokat.

meg abból, hogy újra és újra csinálod úgy tűnik csak pillanatnyi enyhülést hoz. ha elmúlik a sokk, akkor lehet ott vagy ahol előtte. persze csak te tudhatod.

szerintem itt is ugyanaz igaz, mint mindenhol. ha már megtapasztaltad és azt látod, hogy sehova nem vezet el, akkor ne ismételgess. menj tovább.

2013. ápr. 13. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!