Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért baj ha vagdosom magam?

Miért baj ha vagdosom magam?

Figyelt kérdés
Nem ölöm meg magam, nem teszek súlyos kárt ezzel a saját testemben, mindössze levezetem a feszkót, és egyből pszichiáterhez passzolják át az embert..

2013. ápr. 12. 22:44
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
1 éve csinálom.. ha akarsz írj privit:)
2013. ápr. 13. 21:43
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
manapság divat ez, de felteszem én a kérdést... Hány pcsát láttál már aki vagdossa magát, és elmúlt már mondjuk 16éves? Segítek, egyet sem. Mi a konkluzió? Hogy ha csak a kis takony ovodás pcsák csinálják, akiknek "világfájdalmuk" van, miközben szart sem tudnak a világról, akkor lehetséges, hogy baromság az egész, nem? Ez olyan mint a nadrágba csinálni, csak a taknyok csinálják, valszeg mert nem jó dolog. Ahelyett hogy 14évesen feszültségről beszélsz tanulj bszdmeg meg segíts anyádnak otthon a házimunkában, mert segítek... Akár mit is gondolsz, lófsznyi fogalmad sincs arról mi az az élet, meg mit jelent az, hogy probléma.
2013. ápr. 14. 14:46
 13/21 anonim ***** válasza:
na utolsó, te aztán kiadtad a gőzt! :D
2013. ápr. 15. 04:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Én egyet értek vele majdnem mindenben... Annyiba különbözik a véleményünk, hogy én kevésbé nézem le mások fájdalmát :) De a lényeget megfogta, akármennyire fáj az embereknek, ez tényleg így van.
2013. ápr. 15. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:
14:46-nál a pont!
2013. ápr. 15. 23:04
 16/21 anonim ***** válasza:

vagdosós fiúkat is ismerek.

idősebb korban én sem igazán. mert vagy kinövik, vagy meghalnak addigra.

Bár van Gogh elég idős + férfi volt, amikor elég keményen vagdosta magát ):

2013. ápr. 16. 01:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Jah csak neki volt egy maréknyi mentális defektje, kezdve az adhd-val meg a bipolárral
2013. ápr. 16. 10:57
 18/21 anonim ***** válasza:
ja, a többieknek is van, kisebb-nagyobb mértékkel. van akinek csak csipetnyi :D
2013. ápr. 16. 11:49
 19/21 anonim ***** válasza:
A Depeche Mode frontembere (Dave Gahan) 33 évesen is vagdosta magát, föleg mikor be volt löve. És ö is férfi + jócskán elmúlt 16. Mert depressziós volt. Én is csináltam, de nekem elég zürös családi hátterem volt. Az osztálytársaim állítottak le fél évvek ezelött, és ha tehetném, el se kezdtem volna. A barátaim teljes megértéssel viseltetnek irántam és nem zavarják öket a hegei, engem viszont annál inkább. Ne csináld! Minél tovább csinálod, annál több nyoma marad hogy kamaszkorodban hülye voltál...
2013. ápr. 17. 09:13
 20/21 anonim válasza:
Nos én egyik nap elég depis hangulatban voltam,tudtam sok lány csinálja/csinálta akit én ismerek. Hát én is kipróbáltam. [link] és nagyon jól esett,mert amikor befejeztem nem emlékeztem a problémáimra és nem a legjobb mód de valahogyan segít. A kép most készült már gyógyulóba van de ha nagyon ideges és feszült vagyok akkor a stressz hatására megteszem.
2013. júl. 12. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!