Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Baj ha vagdosom magam?

Baj ha vagdosom magam?

Figyelt kérdés

Fenyegetőznek a szüleim,hogy elvitetnek mentővel...

De NEM fogok a mentővel elmenni!

Nem muszáj,nem?

2013. jan. 28. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha kiskorú vagy akkor vihetnek.

Egyébként ha inkább csak figyelemfelkeltésből, divatból teszed, akkor tudnod kell hogy ezzel csak annyit érsz el, hogy idiótának néznek.

Ha viszont komolyan úgy is érzel, hogy meg kell vágnod magad mert annyira elviselhetetlen a lelkedben a fájdalom akkor sanszos hogy nem vagy mentálisan ép.

2013. jan. 28. 12:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha az én fiam vagdosná magát, akkor megpróbálnám felderíteni az okokat. Ha nekem nem sikerülne segíteni neki, hogy megváltozzék vagy más eszközt találjon a frusztrációja levezetésére,akkor szakember segítségét kérném. Úgy gondolom a feszültségek levezetésére nem ez az önpusztító megoldás lenne a módszer.
2013. jan. 28. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
11%

ÁÁÁÁ dehogy baj tök normális. lehetőleg függőlegesen vágd, ne végezz fél munkát, igy tuti nem vérzel el. 2 nagy pofon kéne neked.

Sajnos a képet nem tudom linkelni hozzá amin egy árva testvér pár van aki az utcán kéreget. Gondolkozz el egy kicsit rajta.

Hosszú,de érdemes elolvasni!

VAN APÁD , VAN ANYÁD , van tető a fejed felett, étel a hűtőben. Vannak barátaid, egészséges vagy, és suliba járhatsz. Mindezek ellenére a Te legnagyobb bajod mégis az, hogy miért nincs Converse cipőd, új, persze okos telefonod, bringád, motorod, tableted, és egyébként is mennyire uncsi minden, miközben soha, semmit nem is akarsz csinálni, mert az nem cool ....Látod, mások pedig mindeközben azért imádkoznak, hogy csak még 1 napot túléljenek, mert olyan nehéz körülmények között vannak, hogy mindaz, ami Neked van, az nekik nincs, csak ÁLOM ...

Gondolkozz el ezen !

Persze nem tudom mi a Te problémád az életeddel, de a mai tinik legtöbbjének semmi oka ezekre a hülyeségekre.

2013. jan. 28. 12:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor menj magadtól. Kényszerbeteg vagy, minél előbb keress segitséget.
2013. jan. 28. 12:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elég nagy baj. Mármint nemcsak maga a cselekedet a baj, hanem az is, ami kiváltja :/ A szüleidnek nem fenyegetőzni kellene, ezzel csak az ellenkezőjét érik el; hanem el kellene menned egy orvoshoz, akivel tudnátok megoldást találni a problémára. Orvoshoz menni NEM CIKI, azért vannak, hogy segítsenek. A saját érdekedben kellene megbeszélned a szüleiddel.

By the way:

"VAN APÁD , VAN ANYÁD , van tető a fejed felett, étel a hűtőben. Vannak barátaid, egészséges vagy, és suliba járhatsz. Mindezek ellenére a Te legnagyobb bajod mégis az, hogy miért nincs Converse cipőd, új, persze okos telefonod, bringád, motorod, tableted, és egyébként is mennyire uncsi minden, miközben soha, semmit nem is akarsz csinálni, mert az nem cool ....Látod, mások pedig mindeközben azért imádkoznak, hogy csak még 1 napot túléljenek, mert olyan nehéz körülmények között vannak, hogy mindaz, ami Neked van, az nekik nincs, csak ÁLOM ..."

Már elnézést a szóhasználatért, de ez mi a fa.sz? Semmi köze ennek a baromságnak a témához. És különben is, attól nekem nem lesz jobb az életem, ha másnak rosszabb.

2013. jan. 28. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
az a köze hozzá hogy a mai fiatalok ilyen okoból csinálják ezt hogy nem kapnak meg új telefont stb. Ismerek ilyet, nem is egyet, aztán miután megkapta a vagdosás hatására rá egy hétre új laptopot kért, amikor nemet mondtak megint vagdosta magát. Na őket kéne evinni bizonyos helyekre,hogy jobban értékeljék azt amilyük van.
2013. jan. 28. 17:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak ilyen esetek, de a legtöbbje, úgy gondolom, nem ilyen akkor sem. Azok irgalmatlan hülyék, jobb lenne, ha megölnék magukat a töketlen szüleikkel együtt. Mindazonáltal hiába vinnéd el őket egy körútra szegény országokba, annyit érne, mint dohányosnak a tüdőrákos diasor.
2013. jan. 28. 17:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Hála Istennek, a beteg meggyógyult. Jól elijesztettétek.
2013. jan. 28. 23:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Én vártam volna, hogy regáljon arra, amit írtam, jó lenne, ha sikerülne fölülkerekednie ezen a problémán; nem állt szándékomban elijeszteni, pont, hogy azt írtam, nem kell azt föltételezni róla, hogy ilyen hülye okokból csinálja.
2013. jan. 29. 00:28
 10/13 anonim ***** válasza:

# 7

Belőled sugárzik a másik ember iránti szeretetteljesség. Gondolom hatalmas empatikus készséggel bírsz, és egyből megkönnyezel ha egy éhező árvát látsz az utcán. Sőt gondolom már fogadtál is örökbe párat. Valóban igazad van, aki más érzelmi beállitottságú, vagy esetleg nem olyan együttérző lény mint Te magad vagy, annak jobb lenne a gyors halál. Vesszen minden ami más!

Ámen.

2013. jan. 30. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!