Baj ha vagdosom magam?
Figyelt kérdés
Fenyegetőznek a szüleim,hogy elvitetnek mentővel...
De NEM fogok a mentővel elmenni!
Nem muszáj,nem?
2013. jan. 28. 12:20
11/13 anonim válasza:
# 3
Előző irományom Rád is vonatkozik. Már ha megengeded.
12/13 anonim válasza:
Nem baj az, ha a szüleid meglátták, de legalább megkérdezték, hogy miért csinálod? Mert akkor van megoldás. Megtennéd, hogy nekünk itt ismeretlenül, megírnád, hogy miért? Én valóban nagyon kíváncsi lennék rá, és mint szülő, tanácsot is tudnék adni rá.
13/13 anonim válasza:
(én is vágdosom/vágdostam magam.. totálisan el van baszva ez a Generáció..mindenki lenéz mindenkit,az emberek 60%-a gonosz..) Igen, baj! gondolj bele, akár el is fertőződhet.. sportolj helyette. Nekem úgy sikerült leszoknom a vágdosásról, hogy beregisztráltam Tumblr-re( [link] ott megosztom a képeket/idézeteket ha rossz kedvem van. Lehet hogy most totálisan hülyének néztek, de igenis. így szoktam le az öncsonkításról. Sokat segített a Tumblr. Ott kedvesek, megértőek az emberek:) HA NEM LENNE TUMBLR. AKKOR ÉN SE LENNÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!