Nem merek székelni ha itthon van a férjem?
Figyelt kérdés
Ha Hétvége van mint pl most is és ha nem megy el sehova egyszerűen nem tudok el menni a wc-re...hiába a másik szobában van akkor sem..ha nincs itthon akkor persze megy..amikor más is lakott nálunk akkor bezártuk a fürdőszoba ajtót
és akkor nem zavart..de ő erről a problémámról nem tud és hát furcsa lenne hogy ha 1edül vagyunk minek zárom be a fürdőszobát…már nagyon szenvedek ettől és nem tudom mit tegyek
Amikor megpróbálok vécézni nem megy mert arra gondolok mi van ha benyit vagy ilyesmi..még akkor sem megy ha alszik…
2013. ápr. 7. 11:36
31/32 A kérdező kommentje:
tegnap cselekedtem:)bár nem sikerült de megpróbáltam...:s
2013. ápr. 8. 07:55
32/32 anonim válasza:
Ne felejts el pezsgőt bontani.Ha sikerül meg is ihatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!