Nem merek székelni ha itthon van a férjem?
Ha Hétvége van mint pl most is és ha nem megy el sehova egyszerűen nem tudok el menni a wc-re...hiába a másik szobában van akkor sem..ha nincs itthon akkor persze megy..amikor más is lakott nálunk akkor bezártuk a fürdőszoba ajtót
és akkor nem zavart..de ő erről a problémámról nem tud és hát furcsa lenne hogy ha 1edül vagyunk minek zárom be a fürdőszobát…már nagyon szenvedek ettől és nem tudom mit tegyek
Amikor megpróbálok vécézni nem megy mert arra gondolok mi van ha benyit vagy ilyesmi..még akkor sem megy ha alszik…
Na, ezért kell házasság előtt összeköltözni, hogy kiderüljön, hogy mersz-e úgy tojni, hogy otthon van. Ha nem, akkor nem kell összeházasodni. Amúgy nonszensz az egész kérdés :D hogy úgy mondjam, szar ügy.
8-as! biglájk! :D
Az én férjem is utánam jön.. MAjd dörömböl az ajtón hogy
" VILMAAAAAAAAA ENGEDJ BEEEEEEEEE!"
Állandóan poénkodik a Frédi-Béni jelenettel..
Van amikor meg látja hogy megyek wc-re elém térdel és könyörőgve kérdezi
"MIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTTTTTTTT!! Miért gázosítasz el?? Mi rosszat tettem hogy most meg kell halnom??"
Vagy van amikor azt mondja.
"Hej... te sem rózsa illatút szarsz, az már biztos.."
De én akkor is megyek....és várom a következő poénját..
"Na, ebből se lesz apás szülés..."
:DDD
B@szki kérdező, ez óriási! :D
Ha eddig nem nyitott be, nem hiszem, hogy rászokna. És ha meglátja, akkor mi van?
Én is hallottam már a páromat kakálni, de nem szerettem tőle kevésbé.
Az egyik haveromnál van egy kisrádió a fürdőszobában. Ha fürdik vagy szarik, mindig bekapcsolja, így ő is "hangulatot" teremt meg a hangok se szűrődnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!