Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem merek székelni ha itthon...

Nem merek székelni ha itthon van a férjem?

Figyelt kérdés

Ha Hétvége van mint pl most is és ha nem megy el sehova egyszerűen nem tudok el menni a wc-re...hiába a másik szobában van akkor sem..ha nincs itthon akkor persze megy..amikor más is lakott nálunk akkor bezártuk a fürdőszoba ajtót

és akkor nem zavart..de ő erről a problémámról nem tud és hát furcsa lenne hogy ha 1edül vagyunk minek zárom be a fürdőszobát…már nagyon szenvedek ettől és nem tudom mit tegyek

Amikor megpróbálok vécézni nem megy mert arra gondolok mi van ha benyit vagy ilyesmi..még akkor sem megy ha alszik…

2013. ápr. 7. 11:36
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
nem tudom csak úgy..nekünk a wc a fürdőben van..lehet azért mert neki is éppen pisilnie kell..4 éve vagyunk házasok
2013. ápr. 7. 12:05
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Na, ebből se lesz apás szülés...
2013. ápr. 7. 12:06
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezért kell házasság előtt összeköltözni, hogy kiderüljön, hogy mersz-e úgy tojni, hogy otthon van. Ha nem, akkor nem kell összeházasodni. Amúgy nonszensz az egész kérdés :D hogy úgy mondjam, szar ügy.

8-as! biglájk! :D

2013. ápr. 7. 12:06
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is utánam jön.. MAjd dörömböl az ajtón hogy

" VILMAAAAAAAAA ENGEDJ BEEEEEEEEE!"

Állandóan poénkodik a Frédi-Béni jelenettel..

Van amikor meg látja hogy megyek wc-re elém térdel és könyörőgve kérdezi

"MIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTTTTTTTT!! Miért gázosítasz el?? Mi rosszat tettem hogy most meg kell halnom??"

Vagy van amikor azt mondja.

"Hej... te sem rózsa illatút szarsz, az már biztos.."

De én akkor is megyek....és várom a következő poénját..

2013. ápr. 7. 12:07
 15/32 anonim ***** válasza:
és 4 évig hétvégeken, vagy amikor otthon volt, hogy oldottad meg? visszanyelted? :D
 16/32 anonim ***** válasza:

"Na, ebből se lesz apás szülés..."

:DDD

B@szki kérdező, ez óriási! :D

17/32 anonim ***** válasza:
Csak gondolj bele... ha kell és nem mész el, abból elég durva dolgok lehetnek. Bélcsavarodás, székrekedés. Tényleg ezt akarod később? Ha ki akar jönni a barna maci, nehogy már bebrummogjon a bugyiba...
2013. ápr. 7. 12:16
 18/32 A kérdező kommentje:
már van egy gyerekünk...régen 7végén is dolgozott!
2013. ápr. 7. 12:19
 19/32 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kell szarni,akár tetszik akár nem.Ezt neked és a férjednek is be kell látni.Le kell ülnötök és megbeszélni a problémát.Ha másképp nem megy menj sétálni és kéreckedj be pl.presszó wc.jébe.Vigasztalásul: még az angol királynő is szarik.
2013. ápr. 7. 12:22
 20/32 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem nyitott be, nem hiszem, hogy rászokna. És ha meglátja, akkor mi van?

Én is hallottam már a páromat kakálni, de nem szerettem tőle kevésbé.

Az egyik haveromnál van egy kisrádió a fürdőszobában. Ha fürdik vagy szarik, mindig bekapcsolja, így ő is "hangulatot" teremt meg a hangok se szűrődnek ki.

2013. ápr. 7. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!