Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem merek székelni ha itthon...

Nem merek székelni ha itthon van a férjem?

Figyelt kérdés

Ha Hétvége van mint pl most is és ha nem megy el sehova egyszerűen nem tudok el menni a wc-re...hiába a másik szobában van akkor sem..ha nincs itthon akkor persze megy..amikor más is lakott nálunk akkor bezártuk a fürdőszoba ajtót

és akkor nem zavart..de ő erről a problémámról nem tud és hát furcsa lenne hogy ha 1edül vagyunk minek zárom be a fürdőszobát…már nagyon szenvedek ettől és nem tudom mit tegyek

Amikor megpróbálok vécézni nem megy mert arra gondolok mi van ha benyit vagy ilyesmi..még akkor sem megy ha alszik…

2013. ápr. 7. 11:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerinted ha otthon a férje mellett nem mer akkor a presszó wc-ben mi lenne?

Meg az nem tudom milyen betegség (biztos van neve) hogy otthon van a szép tiszta wc, de te a presszóba kéredszkedsz be.

2013. ápr. 7. 12:27
 22/32 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu kérdés....gondoljatok már bele, 4 éve házasok, gyere, minden van, azért pár dolgot már megéltek együtt.4 év után anyuka kezd kiakadni, h nem tud sz@rni otthon....vicc az egész.Ha nem akkor meg tényleg hiba van a készülékben...El nem tudom képzelni milyen házasság ahol ilyenek problémát okoznak.De tényleg:S
2013. ápr. 7. 13:05
 23/32 anonim ***** válasza:

Olvastam, hogy az egyik politikus feleségének is ilyen problémája van, asszem Rogán Antal. Pedig van gyerekük.

ha nincs egészségi panasz belőle, hát ez van

2013. ápr. 7. 13:21
 24/32 anonim ***** válasza:

Minek megy utánad ha szarni mész?

Te ezt már csak bebeszéled! Most felállsz elmész a budihoz, bezárod az ajtókat ráülsz a wcre és kinyomod!

De legyél már ilyen gyerekes....

2013. ápr. 7. 13:34
 25/32 A kérdező kommentje:
de szól érte ha bezárom..!hogy minek zárom be mit csinálok..meg hogy nem lehetnek titkaink 1más előtt....igen olvastam pont most a cikket Rogán Antal feleségéről..és is a nyaralásunk alatt elküldtem addig boltba vagy ilyesmi...
2013. ápr. 7. 13:43
 26/32 anonim ***** válasza:

hát ha utánam jönne, nekem se menne. De könyörgöm, mondd, hogy kakálsz és egyedül szeretnéd. Vagy ha van elszívó, akkor kapcsold be, és akkor tudja, hogy mi van, a hang miatt. Amit írsz, érdekes, ha a két gyerek bámulja, hogy kakálok, az nem zavar (egy időben mindketten jöttek utánam a vécébe is), a férjem zavarna!

De ezek szerint a férjed nem túl tapintatos, még jó, hogy megnézni nem akarja.

2013. ápr. 7. 13:56
 27/32 anonim ***** válasza:

"de szól érte ha bezárom..!hogy minek zárom be mit csinálok..meg hogy nem lehetnek titkaink 1más előtt"

-Mit csinálsz?

-Szarok bazze, mé', te mit szoktál a wc-n?

Ekkora hülyeséget már basszus, kb mint tinikorban a "hogyan kell csókolózni" kérdés...de tiniknél megérti az ember az ilyen problémákat.

Felnőtt ember vagy és az alapvető biológiai szükségleteid elvégzése ekkora gondot okoz otthon????

Ne legyenek titkaitok...Basszis.Mégis mit hisz mi a fenét csinálsz bent?A fürdőszoba/mellékhelyiség intim hely, nem illik bemenni bámészkodni vagy bármit csinálni míg valaki bent van.Akár szőrtelenítesz, akár mitteszert nyomkodsz, akár sz@rsz, akár tampont cserélsz (tényleg azt hogy szoktál? :D) az magánügy.Ezt el kell magyarázni egy felnőtt embernek???Illetve egy másik felnőttnek gondot okoz a megvalósítása???

2013. ápr. 7. 15:16
 28/32 A kérdező kommentje:
az nem zavar simán cserélek tampont előtte...simán pisilek is még pukizom is..csak a kakilás nem megy:s
2013. ápr. 7. 16:06
 29/32 anonim ***** válasza:

Miért ne zárhatnád be az ajtót???? Én is mindig bezárom, ha barátom itt van, vagy én vagyok nála, vagy együtt lakom valakivel, sőt, a szüleimnél is bezárom. Akkor is bezárom, ha szimplán szőrtelenítek vagy olyan dolgot csinálok, amit nem feltétlen akarok a másik tudomására hozni. Soha senki nem kérdezte meg tőlem, hogy miért teszem. Ha valaki be akar jönni, kopog én meg megmondom, hogy most éppen foglalt a fürdő.

Pár éve a barátom elkapta a calici-vírust, hányt és ment a hasa egyszerre, de olyan gyenge volt egyik éjszaka, hogy ült a Wc-n, lavor a kezében, de annyira kivolt, hogy tartani sem tudta szegény, úgyhogy ültem vele szemben és órákon keresztül tartottam neki, alul felül jött belőle a cucc. Meg sem fordult a fejemben, hogy ez nem normális!

2013. ápr. 7. 16:48
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Emberek !Vége a válságnak ! Kb 30 an próbáljuk megoldani a szegény kérdező óriási problémáját!Közben lehet hogy már röpködnek a koreai atombombákok mi meg itt a szarási szokásokról értekezünk.Tudjátok mit?Szarok rá,úgyse csinálja azt amit tanácsolunk neki csak nyávog itt ahelyett hogy cselekedne.
2013. ápr. 7. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!