Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem merek székelni ha itthon...

Nem merek székelni ha itthon van a férjem?

Figyelt kérdés

Ha Hétvége van mint pl most is és ha nem megy el sehova egyszerűen nem tudok el menni a wc-re...hiába a másik szobában van akkor sem..ha nincs itthon akkor persze megy..amikor más is lakott nálunk akkor bezártuk a fürdőszoba ajtót

és akkor nem zavart..de ő erről a problémámról nem tud és hát furcsa lenne hogy ha 1edül vagyunk minek zárom be a fürdőszobát…már nagyon szenvedek ettől és nem tudom mit tegyek

Amikor megpróbálok vécézni nem megy mert arra gondolok mi van ha benyit vagy ilyesmi..még akkor sem megy ha alszik…

2013. ápr. 7. 11:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

az élet nagy kérdései (a fiatalokn részéről): a nők is szoktak sz@rni és pukizni? ...

miért is ne zárhatnád be az ajtót?

miért is ne jelenthetnéd be neki - ha nem zárod - : most wc-n leszek, ne zavarj (mondjuk ehhez ne keltsd fel, ha alszik)

2013. ápr. 7. 11:45
 2/32 anonim válasza:
100%
Ebben az esetben, szarjál az udvarra és a probléma meg van oldva.
2013. ápr. 7. 11:45
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolkodsz ezen? A férjed. Ő is elmegy WC-re,ha Te ott vagy. És mindig járjon az a fejedben,h mindenki "kakil",sőt ahogy mondják a legjobb nő is (csúnya lesz,de igaz!)büdöset szarik. Ezen gondolkodjál a WC-n és előbb-utóbb menni fog.
2013. ápr. 7. 11:46
 4/32 A kérdező kommentje:
sajnos akkor sem megy...szerintem ha elmondom neki hogy WC-re megyek tuti utánam jön:s
2013. ápr. 7. 11:53
 5/32 anonim ***** válasza:

Ne már! Házasok vagytok! Szerinted a férjed nem tudja hogy te is kakilsz? Bemész, magadra zárod az ajtót, és szarsz. ha kopog, akkor kiszólsz, hogy "bocsi, de kakilok, mindjárt megyek" ennyi.

Amúgy is ki az az ember aki nyitott ajtónál végzi a dolgát??

2013. ápr. 7. 11:55
 6/32 anonim ***** válasza:

jó kis házasság. mi a fenének mentél te amúgy férjhez? ha netán ápolnia kéne, mit csinálnál? szánalom komolyan.

Költözz külön, megoldódik a gond.

2013. ápr. 7. 11:55
 7/32 anonim ***** válasza:
Utánad megy miközben wc-zel????? :o
2013. ápr. 7. 11:56
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem ha elmondom neki hogy WC-re megyek tuti utánam jön:s"

Mi van?? :DD

Lefotóz és feltölti a képet a FB-ra hogy "ez a nap is szarul indul"?

2013. ápr. 7. 11:58
 9/32 anonim ***** válasza:
8-as:ezen beszartam :DDDDDDD
2013. ápr. 7. 11:59
 10/32 anonim ***** válasza:
Miota vagytok hazasok?? Nekem is igy volt a parommal mikor osszekoltoztunk de aztan szepen lassan oldodnak ezek a gonok.Miert menne utanad??
2013. ápr. 7. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!