Csak akkor írj ha nem szólsz le, de ha tudsz segíthetnél mert most meg nagyon fáj? Egyedül vagyok itthon?
réegn anorexiás voltam, mára meghíztam de megláttam azokat az undorító hurkákat a combomon meg a hasamon amikor kentem be magam elkezdtem egyre durvábban kenni, meg dörcsölni aztán nem is tudom elvesztettem az önkontrolom és elkezdtem tépné a zsírt(bőrt is) és belevágtam késsel
már bekentem és jóddol is lefertőtlenítettem de most jobban vérzék, a combom vágtam meg kereszte mit tegyek még a kés nem volt annyira éles, de egy kicsit mélyebre sikeredett
Nagyon gyorsan nyugodj meg!és szerintem hívj fel valaki ismerőst hogy kis baleset ért és legyen kedves jöjjön át hozzád,akárkit.Majd elmondod neki hogy mi a baj ha odaért.
DE A LEGFONTOSABB !
el tudod dönteni mennyire súlyos az a vérzés kicsit folyik vagy nagyon?
nem kell mentő.
hívj taxit,aztán menj be az ügyeletre.
ott ellátnak és beutalnak a pszichiátriára is,bár utóbbit feleslegesen,mert az anorexiát nem lehet gyógyítani.
mondjuk nem mindegy,hogy a zsírt akartad kivágni,vagy csak az önbüntetés miatt vágtad magad,mert az utóbbi meg a borderline szindróma,szintén gyógyíthatatlan.
Ha ez igaz, akkor doki.
Ha nagyon vérzik, akkor mentő, ha kevésbé akkor ügyelet!
köszönöm
már elállt a vérzés és bbe is kentem kenőccsel, és bekötöttem
igazából úgy minden miatt tettem, sok gondom is volt most, meg is híztam minden összejött mind1
köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!