Csak akkor írj ha nem szólsz le, de ha tudsz segíthetnél mert most meg nagyon fáj? Egyedül vagyok itthon?
réegn anorexiás voltam, mára meghíztam de megláttam azokat az undorító hurkákat a combomon meg a hasamon amikor kentem be magam elkezdtem egyre durvábban kenni, meg dörcsölni aztán nem is tudom elvesztettem az önkontrolom és elkezdtem tépné a zsírt(bőrt is) és belevágtam késsel
már bekentem és jóddol is lefertőtlenítettem de most jobban vérzék, a combom vágtam meg kereszte mit tegyek még a kés nem volt annyira éles, de egy kicsit mélyebre sikeredett
Hát.. ez elég para.
A hízás miatt normálisan kellene enned (ha fogynál akkor talán nem jönne elő az ilyen viselkedésed) - egyél sok zöldséget, húsokkal de a kenyérféléket, tejtermékeket, édességeket felejtsd el. Ha egy életre, az lenne a legjobb.
A pszichés problémádon pedig tudod ki tud segíteni. A pszichiáter. Abszolút jót tenne Neked egy alapos beszélgetés, főleg a problémádról.
Estére pedig hívd át egy barátod, biztosabb lenne ha nem lennél egyedül, holnap pedig keress fel orvost, a mostani helyzeten már csak segíthet.
Most nem fogok kötekedni veled, külön kérted, de biza egy alapos fejmosás jót tenne neked.
Remélem tudod, hogy agyilag nagy baj van és sürgősen szakemberre van szükséged.
Szia!
Nekem 3 éve kezdődött az étkezési zavarom. 168 cm/43 kg voltam stabilan sokáig. Aztán picit híztam majd fogytam.
Anorexiám van/volt. Most 44 kg vagyok. Megértelek!! tudom, milyen szörnyű ha hízol. Ezt más nem érti meg. Akinek nincs anorexiája nem tudják, milyen érzés ha hízol. Mert egy átlagos embernek: oké, felszedtem 5 kgot, fogyizok" vagy beletörődik.
1. lépés: menj el egy dokihoz!! ne mondd el hogy miért van az a vágás ott, de nagyon vigyázz nehogy elfertőződjön! ha látod hogy gennyesedig sürgősen menj el, nehogy elfertőződjön! találj ki valamit/hazudj hogy miért van épp egy kereszt ott vágásként.
2. az önkontroll elvesztése rossz. ilyen szinten legalábbis. Mármint, elvesztheted az önkontrollt falásrohamnál, kajánál, vagy túlzásba viheted a futást, és a többi. De ez már tényleg durva. Magadban teszel kárt...
ha zavar, hogy híztál, akkor fogyj. Járj el sportolni. Hány kg vagy most?
köszönöm a válaszokat
már nem fáj
165cm és kb 55-58kg
10est le kéne dobnom, tudom..
Hát. Én akkor is elmennék a helyedben orvoshoz, hogy nézzék meg. Nehogy elfertőződjön.
A súlyoddal semmi probléma nincs.
Ide beírtam a súlyodat és a magasságodat és gratuláltak neked, hogy a testtömeg-indexed az ideális kategóriába esett.
Mivel az anorexia egy mentális betegség ami visszatérhet, így javaslom hogy keresd fel a háziorvosodat, vagy a helyi pszichiátert. Az majd segít. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!